Ivcia pisze:Zaluje. Zwlaszcza, ze tyle czasu probowalam skrecic spotkanie a jak do niego doszlo to mnie na nim nie bylo
Ivcia, kuruj się.
Może następne spotkanie będzie z widokiem na morze
Moderator: Estraven
Ivcia pisze:Zaluje. Zwlaszcza, ze tyle czasu probowalam skrecic spotkanie a jak do niego doszlo to mnie na nim nie bylo
Ivcia pisze:A ja chyba jedak nie dotre, nie mam cos szczescia do tego terminu, najpierw planowana impreza, ktora sie jednak nie odbedzie a teraz dla odmiany przywloklam jakies swinstwo z pracy i nie chce sie rozlozyc wiec zapowiada sie upojny weekend w domu
biamila pisze:Było cudownie (jak zwykle zresztą). Akumulatory sobie naładowałam, mam nadzieję, że niedługo się znów spotkamy. Dziękuję Mariuszowi za transport pod sam dom (mąż przeżył i został nakarmiony).
Sin pisze:biamila pisze:Było cudownie (jak zwykle zresztą). Akumulatory sobie naładowałam, mam nadzieję, że niedługo się znów spotkamy. Dziękuję Mariuszowi za transport pod sam dom (mąż przeżył i został nakarmiony).
a Ty masz kiedyś nienaładowane?
ja bym chciała tak 1/4 Twojej energii![]()
Ty powinnaś warsztaty jakieś prowadzić![]()
Dzięki wszystkim choć z połową nie pogadałam no ale jeszcze nie daję rady...

biamila pisze:Sin pisze:biamila pisze:Było cudownie (jak zwykle zresztą). Akumulatory sobie naładowałam, mam nadzieję, że niedługo się znów spotkamy. Dziękuję Mariuszowi za transport pod sam dom (mąż przeżył i został nakarmiony).
a Ty masz kiedyś nienaładowane?
ja bym chciała tak 1/4 Twojej energii![]()
Ty powinnaś warsztaty jakieś prowadzić![]()
Dzięki wszystkim choć z połową nie pogadałam no ale jeszcze nie daję rady...
Uwierz, naładowałam sobie te moje akumulatoryuwielbiam te spotkania. Jakbym mogła ty bym ci odpaliła tę 1/4 ale kurcze chyba potrzebuje jej całej. Służę moim zapleczem "warsztatowym" obyś później nie żałowała, bo możesz zostać "zainfekowana" moim szaleństwem
ola25 pisze:Kiedy znowu będzie jakieś spotkanie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości