Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mysza pisze:co znaczy agresywny? Jak zaczepia, skacze na łydki, podgryza stopy, ręce... to jest mu drugi zabawowy kot potrzebny
Mecia pisze:Prawdę mówiąc pomyślałam o biednej teściowejOna ma dachowca, i taka sztywna sierść wczepia się w tapicerkę, że nawet na mokro nie da się usunąć. Jedną poduszkę kiedyś chyba z 6 godzin czyściłam
Szukam wszelkich magicznych sposobów, żeby uratować ją przed jej dzikim kotem
A może Wy wiecie, da się coś zrobić, żeby takiego dachowca uspokoić? Jest strasznie agresywny w mieszkaniu. Jak zabiorą go na wieś i biega luzem to się taka fajna przylepa robi.
anulka111 pisze:Plusz tez moze byc mecia...ja wybralam material tapicerski....wyglada jak nie naruszony po 3latach....plusz tez wytrzyma...tyle ze ten tapicerski troche wytrzymalszy-a ktory drapak wybralas?ostatecznie?
anulka111 pisze:na strasznego kota....na miau lecza kroplami bacha .....albo feliwayem.....i choc to zart , to najlepiej robi drugi kot do towarzystwa....taka prawda ....kot jak sie nudzi to moze sie zachowywac naprawde dziwnie
anulka111 pisze:odwiedziny z kotme u drugiego ktoa to w ogole jest kiepski pomysl.....
Mecia pisze:anulka111 pisze:odwiedziny z kotme u drugiego ktoa to w ogole jest kiepski pomysl.....
Czemu?
Mecia pisze:Za to mam pomocnika małego, sekretarkę znaczyTroszkę przysypiająca, ale przynajmniej na swoim miejscu.
anulka111 pisze:zgadz asie , ale pod warunkiem ,ze kotek tesciowej nabierze manier takich jak fela![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Google [Bot], Szymkowa i 623 gości