Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 13, 2010 15:06 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Dziewczyny - a może korzystając ze zgłoszenia się IKI wydobyć ze schronu te maluchy - tzn. buraski kotkę i kocurka? Z tego, co zrozumiałam one małe - a IKA w takich się "specjalizuje" :wink:

Namawiałam IKĘ na DT dla malutkiej czarnulki, ale ona już w międzyczasie wygrała DT :)

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sty 13, 2010 15:07 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

tajdzi pisze:UWAGA!!! zadzwoniła do mnie pani dyrektor, są trzy małe koty do zabrania na już!
Komuś podrzucono, ktoś chce je do józefowa zabrać - dziś/jutro mają być w józefowie

więcej nie wiem
oprócz tego, że są małe, ale już samodzielne (ale wiecie jak to jest z opisem przez kogoś kto się na kotach nie zna - pan może uważać, że mają 3 miesiące a będą miały miesiąc)

HELP! DT dla trzech kociaczków małych z kartonu potrzebny!!!!!!!!!

no to IKA nam z nieba spadła... :mrgreen:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro sty 13, 2010 16:20 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

joluka pisze:
Mysza pisze:IKA bo czytam i nie rozumiem. Jaki wypadek?
Mamy trzy koty z mocno zmienionymi oczami: tri z zamglonymi oczkami u Anielki, Dymka z cosiem na rogówce u mnie i krówka z wrzodem o szept. Co cię interesuje?
Może doczytaj i doprecyzuj ;)

IKA pisze chyba o kocurku z wrzodem - twoim łazienkowcu - tak IKA?

żaden z nich to kocurek i wrzoda ma krówka u szept ;)

Co do kociąt z Jóżefowa kurde kurde :( Ważne jaki wiek, jaki stan...
Ika to tak trochę daleko mieszka by je od razu wziąć...
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro sty 13, 2010 17:09 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

UWAGA!!! zadzwoniła do mnie pani dyrektor, są trzy małe koty do zabrania na już!
Komuś podrzucono, ktoś chce je do józefowa zabrać - dziś/jutro mają być w józefowie

więcej nie wiem
oprócz tego, że są małe, ale już samodzielne (ale wiecie jak to jest z opisem przez kogoś kto się na kotach nie zna - pan może uważać, że mają 3 miesiące a będą miały miesiąc)

--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro sty 13, 2010 17:19 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Podnosimy!!!!!!!!!!!!!

Od Pani Magdy, która ma zabrać na DS biało-burą kocinkę z lecznicy dostałam taką wiadomość:

"Witam,
Dzwoniłam do lecznicy i umówiłam się na piątek do godz. 20.30 J (mam nadzieję, że wytrzyma).
Zrezygnowałam ze sterylizacji w tej chwili, zrobię to wiosną jak będzie cieplej.
Zapewniam, że zdania nie zmienię i na pewno poinformuję jakie wybraliśmy jej imię i jak się ma w naszym domkuJ
Dziękuję i pozdrawiam,
Magda"

Pani Magdo, wielkie, wielkie dzięki. Kciukamy nieustająco za piątkowy wieczór!! Pani kocurek na pewno będzie wdzięczny za tę decyzję, będzie miał fajną koleżankę :D

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro sty 13, 2010 17:20 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

KOTKI MALEŃKIE Z KARTONU PROSZĄ O POMOC!!!!

Kaprys2004

Post » Śro sty 13, 2010 17:24 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

No oczywiscie musiałam cos pokrecić. Mam w domu slepaczka i zawsze miałam. Ten jest z wrocławskiego schronu na leczeniu u mnie. Więc jak macie na "zbyciu" ( sorry za głupawke) ślepaczka bez przydziału to chetnie sie nim zaopiekuję. Przede wszystkim jedna uwaga. Pod koniec miesiaca będę wysyłała rodzinę po kocurka którego wyciagneła z Palucha jedna z dziewczyn z miau ( nie podaje nicku bo Paluch czyta). Jeżeli maluchy beda w Wawie to mogą sie zabrac w droge powrotna. Przemyślcie moja propozycję. Z Wawy przywoziła do mnie na DT CatherinaTheGreat kociaki :ryk: :ryk: :ryk: A może ktos by je przetrzymał do tego czasu :?:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Śro sty 13, 2010 17:47 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Malutkie kotki do wzięcia!! PILNE!!!

Kaprys2004

Post » Śro sty 13, 2010 17:47 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

tajdzi pisze:UWAGA!!! zadzwoniła do mnie pani dyrektor, są trzy małe koty do zabrania na już!

więcej nie wiem

Zrobisz nowy wątek tylko dla nich? Jakby co, podrzuć link.

Kaprys2004

Post » Śro sty 13, 2010 19:33 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Ktoś ma pomysł jak się oridermylem można podzielić? Do strzykawki odciągnąć?
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Śro sty 13, 2010 20:49 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Mysza pisze:Ktoś ma pomysł jak się oridermylem można podzielić? Do strzykawki odciągnąć?

raczej wcisnąć
wyjmujesz tłoczek i ostrożnie wciskasz od strony tłoczka, pilnując, żeby Ci końcówką nie wylazło

i zakładać ponownie tłoczek też trzeba b. ostrożnie

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Śro sty 13, 2010 20:51 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

Chciałabym, żeby Sissi "dała głos". Od kiedy jest u mnie nie zamiauczała jeszcze ani razu...

Moja Bella daje głos nieustająco, bo chce na ręce- jestem już cała podrapana od jej ugniatania

z domem dla maluchów b. ciężko- prawie wszystkie DT miały pp :(
Mysza, nie dziel Oridermylu, bo to raczej karkołomna sztuka, dużo się zmarnuje przy przelewaniu :(
AnielkaG

Post » Śro sty 13, 2010 21:25 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

nie nie jak się zrobi jak uschi powiedziała, to bedzie ok, nic sie nie zmarnuje :)

Co do kociaków - zrobię wątek, jak tylko dowiem sie więcej szczególów...
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Śro sty 13, 2010 21:38 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

bez obawy, Oridermulu dzielić Mysza nie będzie musiała, bo po prostu go kupię. Jakaś resztka ( na dwa smarowania) została mi w domu po tym jak Radka swojego ze schroniska wziełam i 4 tygodnie leczyliśmy koszmarnego świerzba... :roll:
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

Post » Śro sty 13, 2010 21:43 Re: Koty w schronisku w Józefowie 13 zabranych, szukamy DTstr19!

A i jeszcze jedno, jak pisałam Myszy na PW, jeśli ktoś przejmie od niej ( ode mnie?) małą czarną, to mogę wziąć tę trójkę maluchów. Jest elastyczna w zależności od potrzeby. Poza tym już na wypadek tyczasowania uaktualniam swoje kontakty ( rzesza znajomych w różnych miastach wystawia mi ogłoszenia, pyta itd) więc wszystkie stfoory pójdą prędzej czy później do dobrych domków :)

BTW, ma ktoś jakąś przyzwoitą umowę adopcyjną do elektronicznego użyczenia? :oops: Nie tymczasowałam prawie rok, odkąd dzikie klatkowce jopop tak mnie wykończyły i chyba gdzieś swoją posiałam :oops:
Wątek tęczowych kotów do adopcji: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=164847

Madie

Od: Pon wrz 10, 2007 17:35

[poprzednia][następna]