MariaD pisze:Fenris!!!! Do roboty! Choinkę trzeba rozebrać, wtedy wypuszczą na balkon.
Mario czy Ty masz jakieś telepatyczne połączenie z kociakami

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Fenris!!!! Do roboty! Choinkę trzeba rozebrać, wtedy wypuszczą na balkon.
ewkaa pisze:MariaD pisze:Fenris!!!! Do roboty! Choinkę trzeba rozebrać, wtedy wypuszczą na balkon.
Mario czy Ty masz jakieś telepatyczne połączenie z kociakamidzisiaj rano z choinki zniknęły wiszące najniżej papierowe gwiazdki -jedna nawet utopiła się w miseczce z wodą, reszta pochowała się pod telewizorem i fotelem, ciekawe kto im pomógł
MariaD pisze:ewkaa pisze:MariaD pisze:Fenris!!!! Do roboty! Choinkę trzeba rozebrać, wtedy wypuszczą na balkon.
Mario czy Ty masz jakieś telepatyczne połączenie z kociakamidzisiaj rano z choinki zniknęły wiszące najniżej papierowe gwiazdki -jedna nawet utopiła się w miseczce z wodą, reszta pochowała się pod telewizorem i fotelem, ciekawe kto im pomógł
Grzeczny kotek, słucha się babci
ewkaa pisze:MariaD pisze:Kicorek, masz przechlapane.
Za zmianę płci to ja akurat dziękujętylko te falowane wąsy i loki na klacie
![]()
Kicorek pisze:ewkaa pisze:MariaD pisze:Kicorek, masz przechlapane.
Za zmianę płci to ja akurat dziękujętylko te falowane wąsy i loki na klacie
![]()
Doczytałam
To ja może w uwagach w zgłoszeniu na wystawę jednak wpiszę, żeby jak najdalej od niektórych osób
Kicorek pisze:O w życiu! Będę bronić loczków jak lwica!
Kicorek pisze:Będzie bardzo efektownym kotkiem(tzn. kocurzyskiem
)
Gosiak104 pisze:Chyba powinnam zanabyć dobrą wagę, przecież nie będę czekać aż Maria przyjedzie to raz, a dwa, za kilka miesięcy waga Marii przestanie ważyć kotki z tego miotu. Anulkowego już by przestała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, puszatek i 30 gości