» Śro sty 13, 2010 14:33
Re: LUDZIE ODESZLI-KOTY ZOSTALY ,pomóżmy im żyć -Szczecin
Myslalam,ze pan dyrektor kolejowy mnie unika, a jego po prostu nie ma . Jutro juz bedzie w pracy bo dzisiaj jeszcze jest "wyjechany" .
Co do adopcji realnych to zeby zrobic ogloszenie kotu trzeba miec na jego temat informacje czyli :
-wiek kota
- czy kastrowany
-stan zdrowia
- usposobienie,charakter
Nie znam prawie kotow z lotniska, a juz tych wielgowskich wcale .Nawet nie wiem ktore z nich sa adopcyjne ,ktore moglyby mieszkac w domu niewychodzacym ,ktore potrzebuja domu wychodzacego . Na temat kotow z Wielgowa wiem jeszcze mniej . Mialam przyjemnosc poznac lepiej Szpiegowa i tylko ona ma ogloszenie adopcyjne . Tu rowniez bez konkretnych informacji opiekunek niewiele da sie zrobic . Samo zrobienie zdjec wcale tez nie jest takie latwe bo czesc kotow ukrywa sie pod "tapczanami" . Jesli Wiola bedzie wspolpracowala moge zrobic ogloszenia w necie, ale pod warunkiem ,ze telefon kontaktowy podam do Wioli lub osoby blisko niej, a maila do Leszka. Chodzi o ewentualne umawianie sie na obejrzenie kota czy sama juz adopcje. Umowy adpocyjne moge dostarczyc. Tak jak pisalam w ktorys dzien weekendu moge jezdzic pomagac przy sprzataniu i przy okazji spisac informacje o kotach oraz porobic zdjecia ,ale tu niezbedna jest pomoc Wioli niestety.
Co do adopcji wirtualnych z Vivy to opiekunow maja juz: Rudzia,Łatka,Popiolek,Koczur,Nosek,Lewik,Plamka,Duzy,Bury . Dla opiekunow potrzebne sa foty i opisy jak koty zyja,jak sie czuja i takie tam rozne informacje z ich obecnego zycia .Opiekun wirtualny co miesiac wplaca 20 zl ale skoro po miesiacu uzbieralo sie ponad 800 zl wiec widocznie sa tez pieniadze z innych zrodel vivy.
Na opiekunow wirtualnych oczekuja: Filozof,Marianek,Goral,Dziadek,Lisek,Dzikuska,Kot ktorego nazwalam Zuzia i Bzik- tez nie pamietalam oryginalnego imienia