panny juz poumawiane na zabiegi teraz wezme sie za siebie ..nie jest latwo,bo strasznie sie boje szpitali ,ale koniecznosc wzywa mnie do stawienia sie w publicznej placowce zdrowia 17 lutego chyba nie bedzie kolejnego "szczytu paniki" haha
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.
Bazyliszkowa bede miala robiona punkcje zatok ..wycinanego polipa wielkosci 3 cm z lewej dziurki no i na sam koniec zostanie zrobienie krzywej przegrody nosowe j..chyba nic wiecej sie nie doszukali ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.
wiem Bazyliszkowa ze nie brzmi i wierz mi,nie szczegolnie sie czuje z tymi wiadomosciami ..2 lata temu wycinali mi wszystkie migdaly i odpukac obylo sie bez komplikacji(no moze jedna malutka byla ale z mojej winy),wiec mysle,ze tym razem tez dadza sobie rade
kilka dni milczenia i przemyslen .. moje jakos ostatnio sie dziwnie zachowuja ..ciagle sie tak jakby bija..mroz im w lebki potrzaskal czy jak Miko ma spuchnieta lapke ..obejrzalam ja dokladnie i nic szczegolnego nie dostrzeglam,ale ostroznie na niej stapa.. ciagle cos jest jakos nie tak..chyba ta zima daje nam we znaki..