Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Klusek pisze:Dziewczyny poszły w dwupaku
Agness78 pisze:Mam prośbę o dołączenie, tej ślicznej kici do wątku przedszkolaków![]()
Kotka została znaleziona kilka dni temu w okolicach ulicy Komandorskiej, przez znajomą mojej koleżanki.
Koleżanka namówiła ją żeby nie odwoziła kotki do schroniskaKoteńka chyba została wywalona z domu,
w ramach świątecznych porządkówewidentnie była zagubiona i szukała ratunku u przechodniów
![]()
Nazwałam ją Elza, jest w wieku około 6 miesięcy, prześliczna, towarzyska, bardzo miła.
Jest bardzo mądra, odważna i ciekawska. Niestety rezydenci nie akceptują jej, pilnie szukamy DS!
Oczywiście Pani przegląda ogłoszenia, ale póki co nikt jej nie szuka.... co mnie jakoś nie dziwi![]()
Zainteresowanych proszę o kontakt na PW, lub pod numer podany w ogłoszeniu:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=873480824
Agness78 pisze:Zgłaszam kotka do przedszkolaDziś zabrany ze schroniska.
Domku znajdź się jak najprędzej i zabierz tego szatana![]()
Wiek około 1,5 - 2 m-ce
Charakter: łobuz! ADHD! niczego się nie boi, wszystkie koty się podporządkowują![]()
mały alpinista i śpiewak operowygryzący i uparty
![]()
Jak się zmęczy przychodzi się tulić i uruchamia motor![]()
Potrafi strzelać barankinie widziałam jeszcze tak słodkiego łobuza
![]()
Kontakt w sprawie adopcji: Agness78 / 609 523 887
krynia08 pisze:Agness78 pisze:Zgłaszam kotka do przedszkolaDziś zabrany ze schroniska.
Domku znajdź się jak najprędzej i zabierz tego szatana![]()
Wiek około 1,5 - 2 m-ce
Charakter: łobuz! ADHD! niczego się nie boi, wszystkie koty się podporządkowują![]()
mały alpinista i śpiewak operowygryzący i uparty
![]()
Jak się zmęczy przychodzi się tulić i uruchamia motor![]()
Potrafi strzelać barankinie widziałam jeszcze tak słodkiego łobuza
![]()
Kontakt w sprawie adopcji: Agness78 / 609 523 887
a ja pokazuje jak tanczy
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ikTxfIDY ... r_embedded
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, Blue, CatnipAnia, Google [Bot], kasiek1510, Szymkowa i 46 gości