Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JOANNAM pisze:W zooplus.pl jest Animonda Integra Sensitive trzy rodzaje po 100 g i po 200 g (indyk ziemniak, indyk ryż i jagnięcina ryż) oraz Kattovit gastro indyk, królik i kaczka tacki i puszki po 100 g i chyba 150 g., a także puszki Grau Indyk ryż i baranina ryż (po 100 i po 200g). Polecam też gerber posiłek jednoskładnikowy z Indyka
Cameo pisze:JOANNAM pisze:W zooplus.pl jest Animonda Integra Sensitive trzy rodzaje po 100 g i po 200 g (indyk ziemniak, indyk ryż i jagnięcina ryż) oraz Kattovit gastro indyk, królik i kaczka tacki i puszki po 100 g i chyba 150 g., a także puszki Grau Indyk ryż i baranina ryż (po 100 i po 200g). Polecam też gerber posiłek jednoskładnikowy z Indyka
Indyk nie uczula? bo mi mówili że tak...
Dzięki za linki, ale poproszę też o rekomendacjęnie mam zaufania do nowych sklepów
JOANNAM pisze:większości kocich alergików indyk nie uczula, ale alergie bywają bardzo różne, trzeba wypróbować u konkretnego kota. Na co twój jest uczulony i jakie objawy?
Cameo pisze:JOANNAM pisze:W zooplus.pl jest Animonda Integra Sensitive trzy rodzaje po 100 g i po 200 g (indyk ziemniak, indyk ryż i jagnięcina ryż) oraz Kattovit gastro indyk, królik i kaczka tacki i puszki po 100 g i chyba 150 g., a także puszki Grau Indyk ryż i baranina ryż (po 100 i po 200g). Polecam też gerber posiłek jednoskładnikowy z Indyka
Indyk nie uczula? bo mi mówili że tak...
Dzięki za linki, ale poproszę też o rekomendacjęnie mam zaufania do nowych sklepów
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], jackthecat, puszatek i 127 gości