Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnielkaG pisze:dziewczyny, czy ktos mógłby pomóc finansowo Zosi? jakis bazarek? ma do zapłacenia juz 600 za lecznicę... a to nie koniec...
seidhee pisze:Omg, śniło mi się dziś, że byłam u ciebie na klatce i ten puchaty kociak wyszedł z mieszkania karmicielki. Złapałam go i zaczęłam uciekać po schodach, ale karmicielka mnie zobaczyła i zaczęła mnie gonić z zaskakującą szybkościąKot był bardzo ciężki, nie mogłam szybko biec, już mnie prawie dopadła, ale się obudziłam
Never pisze:ja mam szybkie pytanie - moze nie doczytalam - co z niewidomą kotką?
I co z tą buraską - wiadomo, czemu ją zarzuca? ma chyba tez chore oczko...
Bazyliszkowa pisze:Dziewczyny - czytam, czytam i nijak się połapać nie mogę. Ile jest tych ślepaczków czy półślepaczków? Zapraszam na wątek kotów niewidzących i niedowidzących (wejście przez banerek w moim podpisie) - dajcie info, ile kotów ma poważne problemy z oczami i jaka pomoc potrzebna (pieniądze, dt?). No i fotki mile widziane. Może uda się wyskrobać parę groszy z Funduszu Ślepaczkowego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beanie, elmas, Google [Bot], Myszorek, Szymkowa i 652 gości