Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
rybcie pisze:a gdyby do schronu zadzwonić i poprosić Krzyśka do tel.?
rybcie pisze:a gdyby do schronu zadzwonić i poprosić Krzyśka do tel.?
magdaradek pisze:rybcie pisze:a gdyby do schronu zadzwonić i poprosić Krzyśka do tel.?
to bym czekała dobre 10 minut. Nie wiem, Gosiu czy byłaś w schronisku. Z biura do kociarni jest kawałeczek i to po dworze. Po prostu nie mogę też wisieć tyle na telefonie w pracy
IKA 6 pisze:No nie wiem Gibutkowa czemu mnie tak wyprzedzasz.Dzisiaj chciałam pogadać o kocurku a tu sie dowiaduje, ę kocurek zaklepany. A le tak naprawde to się bardzo cieszę. Maluch wart grzechu. Powodzenia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IKA 6 pisze:No nie wiem Gibutkowa czemu mnie tak wyprzedzasz.Dzisiaj chciałam pogadać o kocurku a tu sie dowiaduje, ę kocurek zaklepany. A le tak naprawde to się bardzo cieszę. Maluch wart grzechu. Powodzenia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
krzsztof pisze: rodzina dymniaczków z szpitala super tylko jedna dzikuska z tej trójki wystraszyła się i trochę chciała nam zwiewać
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joluka pisze:IKA 6 pisze:No nie wiem Gibutkowa czemu mnie tak wyprzedzasz.Dzisiaj chciałam pogadać o kocurku a tu sie dowiaduje, ę kocurek zaklepany. A le tak naprawde to się bardzo cieszę. Maluch wart grzechu. Powodzenia
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
przepraszam, że się wtrącę - ale Fumiaczka chciałaś na DT, czy na DS? bo szukamy "na gwałt" chętnych na uratowanie przynajmniej do DT też maleństwa, tylko czarnej koteczki (wątek viewtopic.php?f=13&t=105434) - jesteśmy daleko od Ciebie, ale jeśli masz doświadczenie i chciałabyś może na stałe, albo jakiś DS masz na widoku....![]()
sorry, ale nie zaszkodzi zapytać - to też schroniskowa zdobycz i strasznie biedniutka
IKA 6 pisze:Przecież to mówiłam. Pokażcie zdjecia tych maluchów. Bo do niedzieli czekam na wyekspediowanie 10 w moich DT i mam zamiar troche przewietrzyć dom![]()
IKA 6 pisze:Przecież to mówiłam. Pokażcie zdjecia tych maluchów. Bo do niedzieli czekam na wyekspediowanie 10 w moich DT i mam zamiar troche przewietrzyć dom![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości