anulka111 pisze:a co on ma po tatusiu ,czy mzoe mnie ktos oswiecic??????????????![]()
wagę?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:a co on ma po tatusiu ,czy mzoe mnie ktos oswiecic??????????????![]()
MariaD pisze:I nie wiem czy doczytałaś, w moim wątku, że Linka jest Twoją sąsiadką.
ewkaa pisze:to nie tak, zajrzyj do mnie, Maria ma telepatyczne połączenie z kociakami
Mecia pisze:Czyli dobrze trafiłam do sąsiadki
Teraz już będę stałą podczytywaczką![]()
Mecia pisze:Czy można przyjechać i zobaczyć kotki? Bardzo bym chciała poznać rodzeństwo mojej Kotki
anulka111 pisze:a co on ma po tatusiu ,czy mzoe mnie ktos oswiecic??????????????
Miau!Gosiak104 pisze:anulka111 pisze:a co on ma po tatusiu ,czy mzoe mnie ktos oswiecic??????????????
Jajka?
poglaskaj kompa, mzoe go oblaskawiszGosiak104 pisze:Czepiacie się obie! No ale niech Wam będzie, skoro nie jajka to ptaszka ma po tatusiua tego nie straci
![]()
ARGH komp mi się wieszaciekawe czy w ogóle wyśle tego posta
Gosiak104 pisze:Z tymi papierosami to może być strzał w 10. Teraz jak jest zimno nie wietrzę zbyt intensywnie, żeby kotów nie przeziębić, więc może to to.
ewkaa pisze:ja jak zawsze pozachwycam się kitą
MariaD pisze:Garf oduczy Cię palenia? Bardzo dobrze. Wyjdzie Wam to na zdrowie.
Wszystko się zgadza oprócz pierwszegoGosiak104 pisze:Mała, czarna, rozpłaszczona na pół łóżka żabka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości