Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Co do bycia w centrum zainteresowania, to od małego przejawiała ku temu skłonności. Kicorek, robiący kociakom zdjęcia może to potwierdzić. To jego ulubiona kocia modelka.
Mecia pisze:To mamy pierwszy problem wychowawczy
Fela upodobała sobie drapanie nogi męża. Na początku myślałam, że prosi o jedzenie, ale po jedzeniu też tak robi. Czy to miłość czy szuka nowego drapaka?
Gosiak104 pisze:Czinek robi dokładnie to samo, ale jakoś mi niespecjalnie przeszkadza, pazurki obcięte, więc czasami to nawet przyjemne, zwłaszcza jak łydka mnie swędzi a nie chce mi się schylaćCzinek raczej się jedynie wyciąga, nie drapie więc zupełnie. Może Lince trzeba już pazurki przyciąć, skoro jest to odczuwalne?
Mecia pisze:Gosiak104 pisze:Czinek robi dokładnie to samo, ale jakoś mi niespecjalnie przeszkadza, pazurki obcięte, więc czasami to nawet przyjemne, zwłaszcza jak łydka mnie swędzi a nie chce mi się schylaćCzinek raczej się jedynie wyciąga, nie drapie więc zupełnie. Może Lince trzeba już pazurki przyciąć, skoro jest to odczuwalne?
Nie, odczuwalne jeszcze nie jest, bo ma ładnie pazurki przycięte, tylko zastanawiałam się o co jej chodzi.
Dziś zamawiam drapak nowy, tylko nie za bardzo wiem czym one się różnią i na co patrzeć, Franek dał mi wolną rękę
Dziś leżała mi na kolanach i się myła. Nie wiem czy przez pomyłkę, ale nagle ugryzła mnie w rękę, a jak tylko się zorientowała to zaczęła lizać, chyba to miało oznaczać przeprosiny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 675 gości