ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 11, 2010 19:23 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Wygladam jak bombka choinkowa z cyckami :cry: Ale co mi tam, życie i tak jest piękne :mrgreen:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pon sty 11, 2010 20:09 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

babajaga pisze:Wygladam jak bombka choinkowa z cyckami :cry: Ale co mi tam, życie i tak jest piękne :mrgreen:

Chrzanisz :evil:
Cicho, bo tyle się ociągałaś z tym pokazywaniem, że wszyscy wybyli: AYO skończyła pracę, ja musiałam wyjść a pomponmama pewnie się mizdrzy do Jaśka na skypie :wink: Wróciłam to od razu tu przybiegłam :)
Wyglądasz pięknie, krągło i kobieco :1luvu: Ciacho w wersji kobiecej. Na pewno Stasiowi nie pokażę :mrgreen: A dekolcik 8) mniam - mam podobny ale już nie tej świeżości :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sty 11, 2010 20:18 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Pączek a nie ciacho :wink: Dzięki shiro za miłe słowa. Mam nadzieję, że Pomponmama skończywszy skajpiane umizgi wybaczy mi obszerny OT, który jej tu uprawiam :D
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Post » Wto sty 12, 2010 8:12 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

ja takiego dekoltu w życiu mieć nie będę więc mi nie narzekaj :evil:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Od: Czw sie 07, 2008 9:08

Post » Wto sty 12, 2010 8:14 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Taki pączuś do porannej kawuli - sam cymes proszę pani :P
Kiedyś mój znajomy szedł z żoną [normalnie zbudowaną] plażą szukając miejsca pomiędzy szkieletorami smażącymi inplanty i po pewnym czasie odezwał się z niesmakiem w te słowa - TO MUSI BYĆ BOLESNE :oops: :ryk: :ryk: :ryk:
Zamiast sie krzywo ustawiać i krzywić trza się było upozować bo nijak nie kumam jak ona wygląda od pasa w dół :roll:
A dekolcik tyż mam podobny ino zwiądł był troszku.
Faceci to dziwne stworzenia - Andy z dumą posiadacza oprowadzał mnie latem po mieście strzaskaną na heban w obisłych portkach i koszulkach ale kiedy jego wszędobylskie zielone, kocie ślepia rejestrowały zbyt duże poruszenie w śród znajomych w ogródku pytał od niechcenia - kurteczki nie wzięłaś? :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto sty 12, 2010 10:19 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Babajago jesteś śliczna - ta sukienka jest duuużo lepsza od poprzedniej :D Wyglądasz w niej ładnie, a cycków ci zazdroszczę. Roberta też - nie marudź - masz wszystko na miejscu :mrgreen:
Aha - i do nikogo się nie mizdrzę :evil:
Byłam ci ja u fryzjera, nie mam jak zdjęcia wrzucić, bo mi imagine shack odmawia współpracy 8O ale niewiele tracicie :? tak sobie wyszło,
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto sty 12, 2010 10:32 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

jest jeszcze fotosik :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto sty 12, 2010 10:52 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Na fotosiku mam wykorzystane cale miejsce i musiala bym zaplacić :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto sty 12, 2010 10:54 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Obrazek[/quote]

Babjagoooo 8O 8O 8O 8O FIU,FIU,FIU-SUUUUUPEEEERRRRR :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dzień dobry ,że se radośnie zaskrzeczę :mrgreen:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Wto sty 12, 2010 11:06 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

pomponmama pisze:Na fotosiku mam wykorzystane cale miejsce i musiala bym zaplacić :?

Ja nie wiem za co wy temu fotosiku płacicie - ja zdjęcia puszczam od marca i nigdy jeszcze kasy nie wołał :roll:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto sty 12, 2010 11:08 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

no dokładnie, przecież to za darmo jest 8O
ObrazekObrazekObrazek

agul-la

Post » Wto sty 12, 2010 13:22 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Kobity, normalnie przy was i waszym wsparciu to i Jola Rutowicz by uwierzyła, że jest śliczna :mrgreen: Dzięki wam wielkie.
AYO, sukienczyna kończy sie za kolanem, ten czarny pasek przebiega pod biustem, na nogi wzuję czarne szpilki-lakierki i tyle. Jeszcze nie wiem co u szyi uwiesić i czy kwiatki są konieczne. Poradźcie coś.
Fryzjer w przyszłym tygodniu, bo odrosty 10cm.
Pomponmamo jak sie już przeprosisz z fotosikiem to wstawiaj foty!
Obrazek

babajaga

Post » Wto sty 12, 2010 13:36 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Myślę se tak - rajstopy GATTA [dwudziestka lycra] koniecznie w kolorze LYON/LION (?), nie jest ani za jasny ani za ciemny; na szyję cóś bez kamieni i ozdóbek [czy z białego metalu czy z żółtego to już Twój wybór] najlepiej w komplecie z wiszącymi kolczykami; to na szyję nie dłuższe niż za "solniczki" :roll:
Pytają to odpowiadam :wink:

A kwiatek może być jeden fikuśny [anturium z dużą głową, storczyk?] i nie za długi, raczej jako gadżet :roll:
edit:
perły mogą być - O [i nie wierz w przesądy]
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Post » Wto sty 12, 2010 13:53 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

AYO ty jesteś normalnie kącik porad wszelakich :1luvu:
Kupiłam wczoraj rajtuzy Levante tzrydziestki, kolor nie wiem, bo za duzo po włosku na worku i nie wiem, które słowo określa kolor, cieliste ale nie trupio blade i nie mocno opalone. Na szyję zawsze można młyński kamień :wink: Jeszcze pogrzebię w szufladach, może co wynajdę, zawsze mogę błyskotkę z poprzedniego ślubu odkurzyć :ryk:
Obrazek

babajaga

Post » Wto sty 12, 2010 13:55 Re: ZaFrędzlona Pomponlandia zaprasza cz.6

Polecam się :mrgreen:

Po prostu ze zdjęcia wywnioskowałam, że kiecka ma dość wyrazistą fakturę i dodatki powinny być prościusieńkie - ale to pewnie sama wiesz :wink:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

[poprzednia][następna]