czesc Mecia hihi moje tez udaja ,ze sa glodzone

, ale 4kg worek suchego kittena konczy mi sie ...hmmmmm
waze na zwyklej wadze lazienkowej wpierw siebie , potme siebie z kotkiem.....siebie z kotkiem kilka razy ,bo mam zwykla wage,by wynik byl dokladny, kocury sa zawsze wieksze od kotek....
Moj Gucio (poltora roku ma)oscyluje ok.8kg, Smakusia ma 2latka i pol)zas jest drobna kotka i ma 3-3.5kg.to sa ragdolki.........dla mnie najwazneijsze jest ,by byly zdrowe......jak robilam w lato badnaia kontrolne ,to kotki sa w srodku norm z wynikami ,czyli ok......teraz jak maly Rys tka gwaltownie sie rozwija....to jako panikara roku....wezme go w ferie do weta na przeglad....by sie upewnic....czy wszystko ok...on ma łapki grubosci seterki prawie

bardzo gania z reszta towarzystwa, dlatego wydaje mi sie ,ze Gucio rozruszany schudl....hihi,bo sie zgrabniej porusza,
Smakusia jest dama i rzadzi nimi hihi tak madrze, ze kocurki nie wiedza ,ze to nie oni rzadza:)))
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.