UOMAMUNIU...

Theodora pisze:Na temat zimy się nie wypowiem, bo dama takich wyrazów nie używa
O to, to, to

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pixie65 pisze:UOMAMUNIU...
Satoru pisze:ja bym go i tak zacałowała... zwłaszcza takie wyskubane, zmierzwione bidoty chwytają mnie za serce i bym buzi i buzi tylko...
Afatima pisze:Ojej...
No bidniutka mordeczka jest ofinkowa. Ale kurczę, kocio z niego wyszedł całą gębą że tak powiem. Wyglada jak prawdziwy Pan Kot, a nie jak owieczka...
Theodora pisze:pixie65 pisze:UOMAMUNIU...
No coNie pamiętasz już, jak Grzywka wyglądał po myciu pyszczka zmywakiem do naczyń
![]()
![]()
Ofinek też wypięknieje. Kiedyś. Jeszcze bardziej.
pixie65 pisze:Tymczasem Grzywka powiedział, że z pokorą oddaje Palmę Pierwszeństwa i z całym szacunkiem na Prezesa Klubu Urodziwych Inaczej proponuje Ofina...![]()
Kocia Lady pisze:kciuki za Ofinka !!!! Mam pytanie opiekuję się kocią seniorką która mieszka w suszarni, kilka razy dziennie ją wypuszczam a jak nie to ja do niej chodzę na mizianie... no i zauważyłam że ma koło pupci takie sople na sierści, wygląda jakby podczas robienia kupy lub siku jej to tam spływało, kotka jest ponad 10-letnia może nawet więcej szpakowata głowa, ogólnie czarne umaszczenie, i nie wiem myję jej to chusteczkami takimi dla dzieci, bo nie wiem co z tym zrobić, i czemu ona się nie myje w tym miejscu, możliwe że przytyła po sterylizacji albo że miska w której się załatwia jest za mała?? bo na razie nie mam kuwety, poradźcie...
Użytkownicy przeglądający ten dział: ania0312, CatnipAnia, Google [Bot], Google Adsense [Bot], luty-1, puszatek, squid i 300 gości