Malk pisze:no tak, image to podstawa w akcjach sterylizacyjnych
Nie inaczej!

Dzisiaj natomiast podziękowania lecą do Adrianapl

Dopisałam też kasę od siebie za bazarek Lentilki. Lentilka dziękuję!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Malk pisze:no tak, image to podstawa w akcjach sterylizacyjnych
alareipan pisze:
1. Rezerwujesz numerki.
2. Umawiasz termin zabiegów.
3. Przysyłasz do mnie namiary na weta, siebie i nr konta.
4. Ja wysyłam pieniądze.
5. Rozliczamy się za pomocą świstka od weterynarza - może być: rachunek lub zaświadczenie "Kot X, od pani X, data X, sterylizacja, koszt X"
...i tyle. My tu nie wpłacamy, żyjemy z bazarków, dobrowolnych datków i innych dobroci serca miłośniczek/miłośników kastracji
alareipan pisze:
A teraz UWAGA!!!
Przypomne, ze wszyscy ktorzy maja rezerwacje, moga lapac jak tylko jest koniecznosc lub mozliwosc. NIE CZEKAMY NA SWOJ NUMEREK, TYLKO LAPIEMY I SIE ROZLICZAMY. Inaczej nie da rady, bo nie ma sensu, zeby pieniadze lezaly i czekaly, a wiemy, ze nie wszystkie koty sa skore do wspolpracy(Czyli bez sensu, zeby np. Montes patrzyla jak jej prosta do zlapania kocica gzdzi sie z podworkowym kocurem i czekala az Kaja555 zlapie swoje zamykajace z zewnatrz klatki-lapki koty, tylko dlatego, ze Kaja ma nr 25, a Montes 29 - to tylko pprzyklad;) )
Kolejka jest umowna, chociazby na wypadek, gdyby zabraklo pieniazkow, ale wtedy to juz wszyscy bedziemy musieli czekac az znowu wplyna jakies fundusze.
Czyli jak ktos wykorzysta swoj numerek, to po prostu wpada na liste "zrobionych", a numerki "rezerwacji" sie przesuwaja.
Mam nadzieje, ze jasno to wyjasnilam
Prążek pisze:Mam wielką prośbę o wsparcie kastracji dwóch kocurów
sprawa nagle okazała się pilna o tyle, że jak je nie wykastruje trafią do schroniska, a chore są na pnn, znalazłam lekarza który podejmie się zabiegu nie wiem czy mozna pow. ale z jakby gwarancja na nie pogorszenie sie stanu zdrowia...
gosiar pisze:Prążek pisze:Mam wielką prośbę o wsparcie kastracji dwóch kocurów
sprawa nagle okazała się pilna o tyle, że jak je nie wykastruje trafią do schroniska, a chore są na pnn, znalazłam lekarza który podejmie się zabiegu nie wiem czy mozna pow. ale z jakby gwarancja na nie pogorszenie sie stanu zdrowia...
Na co są chore?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 81 gości