Neska z domu Dixie, Banshee, Lilith... kolorowe dziewczynki

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 11, 2010 14:53 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

kussad pisze:Wspólna kolacja :1luvu:

Dobrze będzie! A u nas już następczyni Banshee - I'm Isis z Józefowa.
Ale bardzo tęsknię za Banszusikiem...
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon sty 11, 2010 15:20 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Banshee już przychodzi i powoli barankuje i daje całuski :mrgreen: Dziś wlazła nam spać pod kołdrę. Dziewczyny ganiają się zdrowo po domu a jak sobie przypomną to czasem sykną na siebie. Zobaczę co w domu zastanę po powrocie :lol:
Muszę przyznać że apetycik to Ona ma, zje swoje i czeka az Neska od miski odejdzie :lol: a Nesulek biedna przyzwyczaiła się że podjada po troszku i wraca za jakiś czas, wiec pilnujemy misek przy wydawanych posiłkach :roll: Z Banshee mam tylko lekki stres bo włazi w takie miejsca że boje się że utknie a nas akurat nie będzie, Neska tak nie bobrowała po dziurach :ryk: Banshee uwielbia włazić na ramię i tak się układać :kotek:

Berni dzięki za info, postaram sie kupić KOTA :mrgreen:
Zosiu nie dziwię się to taki słodziaczek mały :1luvu: muszę jednak uważać z okazywaniem uczuć bo Neska troszkę zazdrosna jeszcze :wink:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Wto sty 12, 2010 9:11 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Nesulek cały czas lekko zazdrosny, jak Neska spała malutka przyszła wczoraj polezec do mnie pod kocyk i dostąpiłam zaszczytu delikatnego udeptywania :mrgreen:

Maykaw

Post » Wto sty 12, 2010 9:32 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

To jest slodkie! :D
Ciesz się że lekkiego.. :mrgreen:
Safolek jak zacznie udeptywać z lwim mruczeniem, to mi nerki wbija w łóżko.. :twisted: :lol: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sty 12, 2010 9:40 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

no to chyba w sumie mozna powoli otwierać szampana za pomyślne dokocenie :mrgreen:
Tylko jeszcze Neska się całkiem "odbrazi" i bedzie super.
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Wto sty 12, 2010 11:02 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Maykaw pisze:Nesulek cały czas lekko zazdrosny, jak Neska spała malutka przyszła wczoraj polezec do mnie pod kocyk i dostąpiłam zaszczytu delikatnego udeptywania :mrgreen:

Neska jest baaardzo grzeczna :1luvu:
Mikuś wcale nie ma dostępu do naszej sypialni bo Choco jest tak zazdrosna i musimy przytulać się gdzie indziej a bardzo mi tego brakuje :) Do wspólnego nocnego spania zostaje mu tylko syn :)
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sty 13, 2010 15:18 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :)

Co do włażenia w dziwne miejsca, to "ten typ tak ma". W końcu pyszczek spuchł nie bez powodu :twisted:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro sty 13, 2010 19:42 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Leze chora, podobno grypa a mozliwe ze nawet śfinska :ryk:
Koty zadowolone, nie siedzą same w domu, mozna radosnie sie poganiac skaczac po usilujacej spac Duzej :twisted: Neska podkołderkowa nigdy nie była, za to Banshee układa sie wygodnie pod kocykiem na wysokosci kolan i potrafi spac tak dłuuuuuugo :D
Dzis dziewczyny siedziały razem w jednym nieduzym pudełku i obyło się bez jednego nawet syknięcia :mrgreen:

Maykaw

Post » Śro sty 13, 2010 22:51 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Maykaw pisze:Leze chora, podobno grypa a mozliwe ze nawet śfinska :ryk:
Koty zadowolone, nie siedzą same w domu, mozna radosnie sie poganiac skaczac po usilujacej spac Duzej :twisted: Neska podkołderkowa nigdy nie była, za to Banshee układa sie wygodnie pod kocykiem na wysokosci kolan i potrafi spac tak dłuuuuuugo :D
Dzis dziewczyny siedziały razem w jednym nieduzym pudełku i obyło się bez jednego nawet syknięcia :mrgreen:

Dziewczyny :ok: :ok: :ok: ale zmartwiłam się po przeczytaniu że jednak Cię całkiem rozłożyło :(
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sty 13, 2010 23:39 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Dokocenie najwyraźniej udane :)
Zdrowia życzę :ok:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw sty 14, 2010 8:06 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

o jejku to szybkiego powrotu do zdrówka

Chociaz jakby się nad tym zastanowić..to i z domu wychodzić nie trzeba na te mrozy, no i zadowolenie kotów bezcenne :mrgreen:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw sty 14, 2010 8:30 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

Zdróweczka i głaski dla kociaków, zwłaszcza Neski! :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 14, 2010 10:15 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

No chorowac to się przy nich spokojnie nie da, przeciez to tak fajnie skakac po plecach jak Duza usiłuje spac :twisted: Panienki non-stop w ruchu. Wczoraj Neska delikatnie liznela Banshee po pleckach :1luvu:
A to jedyny moment kiedy mozna spokojnie sfocic Banshee:
Obrazek

Teraz właśnie morduje kocyk pod ktorym sobie leze :mrgreen:
Ostatnio edytowano Czw sty 14, 2010 10:16 przez Maykaw, łącznie edytowano 1 raz

Maykaw

Post » Czw sty 14, 2010 10:16 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw sty 14, 2010 14:36 Re: Neska z domu Dixie & Banshee :) a ja leze chora:(

kussad pisze:
Maykaw pisze:Leze chora, podobno grypa a mozliwe ze nawet śfinska :ryk:

Dziewczyny :ok: :ok: :ok: ale zmartwiłam się po przeczytaniu że jednak Cię całkiem rozłożyło :(

Mam nadzieję, że maykaw mi wybaczy!
Jak przeczytałam tytuł, to się przeraziłam, że Banshee choruje. Albo Nesca. Więc jak przeczytałam o Twojej grypce, to - wredna bestia - odetchnęłam z ulgą :oops: Może Ci w ramach rekompensaty rosołek ugotuję, albo co?
A serio - zdrówka życzę i niech Ci Banszusik dobrze nóżki wygrzewa :1luvu:
Obrazek

Zofia.Sasza

[poprzednia][następna]