Tequila już w DT. Zaczynamy wypatrywać cudownego DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 10, 2010 8:22 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

Kotusia gdzie ten domek dla Ciebie?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Nie sty 10, 2010 12:21 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

hop :!:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Nie sty 10, 2010 14:39 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

cisza...ale znajdzie sie DS!
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 11, 2010 13:03 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

ASK@ pisze:cisza...ale znajdzie sie DS!

niech juz sie znajdzie... taka mila i wdzieczna koteczka... :(

tillibulek

Post » Pon sty 11, 2010 15:49 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

tillibulek pisze:
ASK@ pisze:cisza...ale znajdzie sie DS!

niech juz sie znajdzie... taka mila i wdzieczna koteczka... :(

słuszna uwaga!
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 11, 2010 20:42 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

Witam .
Niestety nie mogę zabrać do siebie tego biedactwa ,ale pomyślałam ,że jeśli kotka jest z Tarnowskich Gór , to może zgłosisz się do Stowarzyszenia " Cichy Kąt " właśnie T.G , tel .602680250 , 795138858 , email azyl.ck@gmail.com lub w Zabrzu Fundacja "Szara przystań " tel 502311695, email szraprzystan@op.pl
Może znajdzie się przynajmniej jakiś tymczas , żeby Ci ludzie ( to brzmi dumnie ) nie wyrzucili biedactwa . Trzymam kciuki

gonia37

Od: Nie sty 03, 2010 11:43

Post » Czw sty 14, 2010 15:18 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

hop :!:

tillibulek

Post » Czw sty 14, 2010 15:28 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

żaden dom nie weźmie kotki bez szczepień i sterylizacji, to jedyna przewaga "marketingowa" dorosłych kotów nad kociakami, KTO jest w stanie pójść do weta z tą kotka i zaszczepić ją potrójną szczepionką ????- wyślę pieniadze i można szukać transportu - ja ją wezmę na DT (żadna mi różnica czy mam 9 kotów czy 10)- bo juz czytać tego nie mogę, z podrzucania i kciuków nic nie będzie- młoda, zdrowa kotka w końcu zląduje na śniegu gdzie nie przezyje 1 nocy :evil:
nie moge wziąść kota BEZ szczepienia bo miałam panleukopenię
kotka jest z Tarnowskich Gór

kotka jest w Częstochowie
AnielkaG

Post » Czw sty 14, 2010 15:35 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

:1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 14, 2010 16:32 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

AnielkaG pisze:żaden dom nie weźmie kotki bez szczepień i sterylizacji, to jedyna przewaga "marketingowa" dorosłych kotów nad kociakami, KTO jest w stanie pójść do weta z tą kotka i zaszczepić ją potrójną szczepionką ????- wyślę pieniadze i można szukać transportu - ja ją wezmę na DT (żadna mi różnica czy mam 9 kotów czy 10)- bo juz czytać tego nie mogę, z podrzucania i kciuków nic nie będzie- młoda, zdrowa kotka w końcu zląduje na śniegu gdzie nie przezyje 1 nocy :evil:
nie moge wziąść kota BEZ szczepienia bo miałam panleukopenię

właśnie, czy nie możnaby jej choć zaszczepić (może faktycznie zorganizować kogos do tego szczepienia...)
test FIV FELV jest w ciągu 15 min. a potem szczepienie to do 5 min. maks, trzeba tylko kota dowieźć, to takie trudne...potem góra 2 tyg. i jest DT
Heloł pobudka ???!!!!! (bosz, czy to taki problem dla obecnych opiekunów...zero empatiii...zero! Ech..)

czy ten telefon w pierwszym poście to do Aksary. Chotesi czy do właścicieli???
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw sty 14, 2010 18:17 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

KTO zaszczepi kotkę / załatwi transport?
AnielkaG

Post » Czw sty 14, 2010 18:22 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

Hej tam - ktokolwiek słyszał?????!!!!!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Czw sty 14, 2010 22:47 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

Goniu37 jestem wolontariuszką w tarnogórskim Cichym Kącie i należę do stowarzyszenia.
To było pierwsze miejsce, do którego zwróciłam się z prośbą o pomoc Tilce, niestety odmówiono mi przyjęcia kotki.
CK kociarnia jest przepełniona. Adopcji jest niewiele w porównaniu do ilości futerek, które są pod naszą opieką :(
Domy Tymczasowe Cichego Kąta pękają w szwach. Ja również jestem DT w naszym stowarzyszeniu, niestety nie jestem w stanie zabrać do siebie Tilci. Mam 4 swoje koty i tegoroczne kocięta na tymczasie. Sama wiem jak ciężko jest o DT, a co dopiero o DS. Nasze koty również bardzo długo czekają na domki :(

Rozmawiałam dzisiaj z Rakeą, postaram się przekonać opiekunów do oddania koteczki na tymczas oraz zaszczepienia jej.
Jutro napiszę co udało mi się wskórać. Trzymajcie kciuki :ok:

AnielkoG kiedy Twoje kotki przechodziły panleukopenie? Wiem, że po panleukopenii musi być kwarantanna.
Ostatnio edytowano Czw sty 14, 2010 23:03 przez chotesia, łącznie edytowano 1 raz

chotesia

Od: Pon lut 04, 2008 22:47

Post » Czw sty 14, 2010 23:00 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

czekamy :)
AnielkaG

Post » Czw sty 14, 2010 23:05 Re: Żadnego odzewu :(Tequila-coraz mniej czasu-za chwilę na mróz

AnielkoG daj znać :)

chotesia

Od: Pon lut 04, 2008 22:47

[poprzednia][następna]