WRO! Zaginęły 2 koty po wypadku auta! Mamy łapkę :) Kciuki!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 10, 2010 17:09 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Olbrzymie kciuki nieustannie! :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie sty 10, 2010 19:20 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

ciagle licze,ze wkoncu sie zmieni ten tytul na szczesliwszy :D za kazdym razem jak wchodze na Forum mam taka nadzieje..
Justyna i Marek miziam moje koty myslac o Waszych i wierze,ze wkoncu sie pokaza :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie sty 10, 2010 22:33 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

jesteśmy cały czas!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sty 10, 2010 22:50 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Jestesmy z Wami...
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pon sty 11, 2010 6:43 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Kolejna lampka już sie pali.Zakopana w sniegu ale pali sie!
Czekamy na kociaste!
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 11, 2010 10:04 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Ciągle myślę o tych biedulkach... Nie mogę się doczekać zmiany tytułu na weselszy :)

katikot

Od: Pt paź 26, 2007 23:31

Post » Pon sty 11, 2010 12:00 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Dzisiaj w nocy śniły mi się biedactwa, że szłam do nich po śniegu a one wcale nie uciakały siedziały obok siebie, w oddali była jakaś stara stodoła, ale jak to we śnie zakończenia nie było i obudziłam się ale był to sen taki realistczny, wydawało mi się, że zaraz będę je miała na rękachi oczywiście obudziłam sie. Tak bardzo chciałabym - jak wszyscy - aby móc przeczytać dobre zakończenie. Coś ostatnio nie ma żadnych nowych informacji o poszukiwaniach.
Obrazek

"Kotom bez trudu udaje się to, co nie jest dane człowiekowi: iść przez życie nie czyniąc hałasu."
Ernest Hemingway

ewan

Od: Nie cze 21, 2009 19:19

Post » Pon sty 11, 2010 12:15 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

U nas od piątkowego poludnia do wczorajszego wieczora praktycznie caly czas, z niewielkimi tylko przerwami, padal śnieg. Jeszcze wczoraj wieczorem jazda po mieście to byl horror. Poza miastem ludzie zakopywali się w śniegu terenowymi samochodami i chyba nie bylo realnej możliwości, żeby to takiej wsi dojechać.

Ale bezustannie trzymamy kciuki i namawiamy koty do powrotu do domu :!:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon sty 11, 2010 13:57 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Ewan nie martw się. Wbrew pozorom, wszyscy w jakiś sposób jesteśmy przy kociakach, one są ochraniane, czuwamy nad nimi.
Przez cały czas mają opiekę.
Mnie też martwi brak wpisu: MAMY JE!!!
Ale widać coś, ktoś, nie jest jeszcze gotowy, abyśmy mogli to z ulgą przeczytać
Jest mi bardzo smutno z tego powodu :(
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon sty 11, 2010 14:13 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Mnie też bardzo martwi brak tego słowa.
Mam wrażnie/odczucie ,że "oklapła" pierwsza emocja i poddano sie zwątpieniu.Pogoda tez nie sprzyja i może zasiac wątpliwosci i zniechecenie. Tak jakby poddano sie tak troszeczke.
Może sie mylę i bardzo chce sie mylić. Ale zawsze w poszukiwaniach nastepuje kryzys i takie nijakie uczucia i mysli przychodzą do głowy i serca.
Z własnego "podwórka" moge tylko powiedzieć jak ja sobie radziłam szukajac Burasi. To,że paliłam lampki to wiadomo.Wołałam ja zawsze rano,wierząc ze słyszy i zaczeka na mnie.Nie gadałam ,nie słuchałam innych szczerze watpiacych w odnalezienie.Odganiałam od siebie strach i poczucie winy.Wzięłam kalendarz i zaplanowałam sobie dłuuuugofalowe poszukiwania.Plan był obszerny bo ja nie miałam zamiaru przestac jej szukać.Nastawiłam sie psychicznie na to,że weekendy będe spędzać na poszukiwaniach zawsze.A w pozostałe dni tygodnia robic ogłoszenia,wydzwaniac i choc raz podjechać i sprawdzic.
Kochani, jestesmy z Wami i Waszymi kotami. :1luvu:
Nic nie przychodzi łatwo.Jest czasem gorzej ale tylko dlatego by potem już było lepiej. Ta pogoda,brak wieści o futerkach... to jakby próba i tak trzeba to traktowac.
Oj rozpisałam sie... :oops:ot ,jestem taka sentymantalna blondyna :lol:
Obrazek

ASK@

Post » Pon sty 11, 2010 14:43 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

ASK@ pisze:Mnie też bardzo martwi brak tego słowa.
Mam wrażnie/odczucie ,że "oklapła" pierwsza emocja i poddano sie zwątpieniu.Pogoda tez nie sprzyja i może zasiac wątpliwosci i zniechecenie. Tak jakby poddano sie tak troszeczke.
Może sie mylę i bardzo chce sie mylić. Ale zawsze w poszukiwaniach nastepuje kryzys i takie nijakie uczucia i mysli przychodzą do głowy i serca.
Z własnego "podwórka" moge tylko powiedzieć jak ja sobie radziłam szukajac Burasi. To,że paliłam lampki to wiadomo.Wołałam ja zawsze rano,wierząc ze słyszy i zaczeka na mnie.Nie gadałam ,nie słuchałam innych szczerze watpiacych w odnalezienie.Odganiałam od siebie strach i poczucie winy.Wzięłam kalendarz i zaplanowałam sobie dłuuuugofalowe poszukiwania.Plan był obszerny bo ja nie miałam zamiaru przestac jej szukać.Nastawiłam sie psychicznie na to,że weekendy będe spędzać na poszukiwaniach zawsze.A w pozostałe dni tygodnia robic ogłoszenia,wydzwaniac i choc raz podjechać i sprawdzic.
Kochani, jestesmy z Wami i Waszymi kotami. :1luvu:
Nic nie przychodzi łatwo.Jest czasem gorzej ale tylko dlatego by potem już było lepiej. Ta pogoda,brak wieści o futerkach... to jakby próba i tak trzeba to traktowac.
Oj rozpisałam sie... :oops:ot ,jestem taka sentymantalna blondyna :lol:

Ask@ dzięki za wskazówki do metodycznych działań - w chwili obecnej jesteśmy uzależnieni od transportu - mam nadzieję, że jutro może już coś będzie. Dodatkowo przestało sypać śniegiem więc trza ruszać dalej na poszukiwania.

Dzięki wszystkim za wsparcie, ciepłe słowa i energię dla Saski i Kru.
Marek
ObrazekObrazek
kotki kotki do domu!!!

justyna j-k

Od: Pon gru 28, 2009 19:40

Post » Pon sty 11, 2010 14:54 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

Kuzynka szwagra mieszka w Trzebnicy.
Poprosiłam siostrę, żeby zadzwoniła do niej i powiedziała o poszukiwaniach. Narazie nie dodzwoniła sie.
Trzymam kciuki.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon sty 11, 2010 15:27 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

ASK@ pisze:Kochani, jestesmy z Wami i Waszymi kotami. :1luvu:

ja też jestem, myslę, wspieram i ... czekam na dobre wieści :ok: :kotek: :kotek:

moni_f

Od: Pt sie 08, 2008 19:59

Post » Pon sty 11, 2010 15:56 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

przesyłamy gorące myśli z Trójmiasta, mocno trzymamy kciuki, nie poddawajcie się :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
0.40 24.12.2010 Justynko [*] Śpij Spokojnie Nasze Słoneczko Kochane

Obrazek

KarolinaS

Od: Pt kwi 06, 2007 18:02

Post » Pon sty 11, 2010 19:27 Re: Ważne! Zaginęły 2 koty po wypadku auta!

ja również czekam....
mój Kacper zginął na 3dni....to był maj...zupełnie inna sytuacja-CIEPŁO, wyskoczył przez okno-czyli poszukiwania koło domu...
rozumiem Was, trzymam kciuki za Was i Wasze koty.
ObrazekKacperObrazekKiaraObrazekMilka
Obrazek

beti1099

Od: Pt maja 04, 2007 8:11

[poprzednia][następna]