URATOWANE KOCICE: INKA CZEKA NA DOM A NESKA JUZ PRAWIE W DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 10, 2010 21:50 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

OKI, TO ZNACZY, ŻE JUŻ SPRAWA DOGRANA DO KOŃCA?

jak sie pojawią u andzeliki, z kilku zdań + zdjęcia, to zaloże im wątki, z informacją, że ten był wczesniej, co o tym myślicie?
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

za udaną akcję :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie sty 10, 2010 21:53 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Hanulko, teraz już tylko kciuki za pogodę potrzebne :ok:

I oczywiście, ja będę wdzięczna za taki wątek :1luvu:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie sty 10, 2010 21:54 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Oki a może akcję przesunąć za tydzień ?? Zapytaj Miriam?? Martwię się o was....... :1luvu: :1luvu:

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Nie sty 10, 2010 22:09 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Szirra, ja chętnie :lol: I najchętniej na wieczór :wink:

Ale:
1. ja i tak jadę jutro do roboty w okolicy Janek (tam się umówiłam), a Służew mam po trasie.
2. Miria jedzie tak, czy inaczej, a w transportowym jest w dziale "średnio 2x w m-cu". Wątpię, żeby za tydzień się udało, a gwarancji, że pogoda będzie lepsza też nie ma.
3. p. Opiekun ryzykuje pracę nie włączając alarmu założonego pewnie za niemałe pieniądze. Nie można go nadużywać :wink:

Wystarczą kciuki :ok:

OKI

Post » Nie sty 10, 2010 22:20 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Ok !!!! Będę trzymać za was kciuki i jeszcze raz dziękuję :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:

szirra

Post » Nie sty 10, 2010 22:22 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Szirra, już pisałam, że nie masz mi za co dziękować :lol:

OKI

Post » Nie sty 10, 2010 22:32 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

A ja czekam z futrzastymi na ślicznotki :1luvu:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie sty 10, 2010 22:34 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

:1luvu: :1luvu: :1luvu:

szirra

Post » Nie sty 10, 2010 22:35 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

OOOO, teraz przyszła ta, co jej dziękować trzeba :ok:
Andżeliko, w imieniu kotek, baaardzo dziękuję :D

OKI

Post » Nie sty 10, 2010 22:37 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

A ja w imieniu opiekuna i swoim tez dziękuję a kociaki mam nadzieję ,że na miejscu podziękują i że znajdą szybko domki :1luvu: :1luvu:

szirra

Post » Nie sty 10, 2010 23:06 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

no to ja się przyłączam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon sty 11, 2010 9:43 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Kociaste on board :ok:
Powinny być w Radomsku koło 11tej.
W dłuższym i węższym kartonie jest tri, zdecydowanie łagodniejsza :lol:
W krótszym i oklejonym na maksa jest buraska-dzikuska. Właśnie liżę rany, przypuszczam, że p. Opiekun też :roll: Bura jest wprawdzie przyzwyczajona do człowieka i ponoć potrafi się nawet na głaskanie przyjść, ale ogólnie jest dużo dziksza i ponoć b. cwana. O ile zaobserwowałam, to faktycznie bystra zaraza :lol: I silna jak diabli :roll:

Buraska jest na pewno wysterylizowana, bo robili to sami. Tri, nie wiadomo na pewno, ale prawdopodobnie też - odkąd tam jest nie miała żadnych kociaków i nie zauważono rui :roll:
Obie zdaje się nie szczepione, bo panowie się zaczęli mocno jąkać, jak spytałam :roll:

I uwaga, na miejscu została jeszcze jedna kociasta :? Bura córka burej, urodzona w marcu lub kwietniu, jeszcze nie wysterylizowana. Jeszcze dziksza niż mamusia :| Panowie wiedzą, że pójdzie na mróz, ale chyba po prostu żal im tracić wszystkie "córcie" jednocześnie :? Powiedzieli, że zrzucą się na sterylkę :roll: Tylko nie wiadomo, jak długo będą z tym czekać :roll:

OKI

Post » Pon sty 11, 2010 10:12 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Ufff jestem znowu w necie. Straszne sie cieszę z udało sie szystko dogac, miałam pewne obawy znikając nie wiedząc czy ktos dowiezie kociaste do Miria (OKI, dzienx :D )

Czy ta mala buraska o juz na pewno ostatni kociambr tam? Kurcze, niedobrze eby tam została :?

Andżelika, dajznac jak dzieczynki dojadą :ok:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon sty 11, 2010 10:28 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Podobno ostatni. Z pierwszego zeszłorocznego miotu burej - były 4 kociaki, 3 rozdali, ta jedna została i przypuszczam, że to było powodem, że w następnej ciąży zrobili sterylkę.
Tam jest tak, że to teren budowy sporego osiedla, więc z jednej strony mała pewnie znajdzie sobie gdzieś jakieś w miarę ciepłe, osłonięte miejsce, ale z drugiej strony jest ciężki sprzęt, chemia itd :?
Dobrze byłoby ją wysterylizować jak najszybciej i zabrać stamtąd. Mała jest śliczną buraską (goopia jestem i zostawiłam aparat w samochodzie, bo myślałam, że kociaste zapakowane będą :x ), dziką i charakterną. Od miski nawet mamuśkę odpędza :roll:

OKI

Post » Pon sty 11, 2010 10:45 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

dziewczyny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
czekamy na wieści od andzeliki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

[poprzednia][następna]