Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dyktatura pisze:Piękniejesz w oczkach kochanie. Zdrowiej szybciutko to przyjedziesz do domku.Za chwile przedstawię Cię Ewie. Mam nadzieję, że twoja nóżka nie będzie jej przeszkadzała.
Andżeliko Ewa ma psa, który lubi koty i jest do nich przyzwyczajony, a jak mała reaguje, może wiesz?
Dyktatura pisze:Piękniejesz w oczkach kochanie. Zdrowiej szybciutko to przyjedziesz do domku.Za chwile przedstawię Cię Ewie. Mam nadzieję, że twoja nóżka nie będzie jej przeszkadzała.
Andżeliko Ewa ma psa, który lubi koty i jest do nich przyzwyczajony, a jak mała reaguje, może wiesz?
andzelika1952 pisze:Dyktatura pisze:Piękniejesz w oczkach kochanie. Zdrowiej szybciutko to przyjedziesz do domku.Za chwile przedstawię Cię Ewie. Mam nadzieję, że twoja nóżka nie będzie jej przeszkadzała.
Aniu , niestety nic nie wiemy o zachowaniu Mili na widok psa . Każdy , zwłaszcza mały kociak pomału oswoi się z jego obecnością , zwłaszcza kiedy on będzie przyjacielsko nastawiony.
Nie mogę wprost uwierzyć w szczęście jakie maleńką tak szybko spotkało . Jesteście kochane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: imatotachi, masseur i 55 gości