Przyszłam się przywitać i uciekam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:A jak sie miewa pewna panna w to niedzielne jeszcze przedpołudnie ?
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:
Kotki maja opcje: skladane![]()
Mru oburzony
![]()
Bo tak jest!
M.
Dorota pisze:kalair pisze:Dorota pisze:Jeszcze nie
![]()
![]()
Ale jak jeszcze jakas dziwna fote wstawisz... Kto wie?
Sihaja pisze:Hej
Przyszłam się przywitać i uciekamUmówiłam się dzisiaj nieopatrznie, gdybym wcześniej wiedziała, że w weekend taka zima będzie! Ech.... z cieplutkiego domu wyjść przyjdzie....
anulka111 pisze:a u mnie cieplo dosc , ale snieg w Gliwicach pada....aw zabrzu rnao deszcz padal....ciekawe co zastane jadac do domku
kalair pisze:anulka111 pisze:a u mnie cieplo dosc , ale snieg w Gliwicach pada....aw zabrzu rnao deszcz padal....ciekawe co zastane jadac do domku
Na ulicach dramatycznie..nic nieodśnieżone, chodzi się okropnie, zwłaszcza w butach w obcasach.
alus1 pisze:kalair pisze:anulka111 pisze:a u mnie cieplo dosc , ale snieg w Gliwicach pada....aw zabrzu rnao deszcz padal....ciekawe co zastane jadac do domku
Na ulicach dramatycznie..nic nieodśnieżone, chodzi się okropnie, zwłaszcza w butach w obcasach.
taaa szpilki trzeba było założyć
kalair pisze:alus1 pisze:kalair pisze:Na ulicach dramatycznie..nic nieodśnieżone, chodzi się okropnie, zwłaszcza w butach w obcasach.
taaa szpilki trzeba było założyć
Jak się ma 150 wzrostu, trza się ratować, nie?![]()
kalair pisze:bubor pisze:A jak sie miewa pewna panna w to niedzielne jeszcze przedpołudnie ?
A któraż panna Buborku? Ta, o której myślę?
alus1 pisze:kalair pisze:alus1 pisze:taaa szpilki trzeba było założyć
Jak się ma 150 wzrostu, trza się ratować, nie?![]()
nie no jasnepewnie
nie ważna pogoda
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:A jak sie miewa pewna panna w to niedzielne jeszcze przedpołudnie ?
A któraż panna Buborku? Ta, o której myślę?
Nooo![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 57 gości