biedne kociaki. maryla, czy jest jakis problem z ich zlapaniem albo przewiezieniem? ja dzis rano i wczesnym popoludniem jestem free. gdyby ktos je zlapal, moglabym do ciebie zawiezc.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005 Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu. Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.
problem byl ze zlapaniem bo dokarmialo je wiele osob i czasami nie chcialy wyjsc ale od godziny sa u mnie w domu - siedza w klatce w przedpokoju bo troche sie baly i dziczyly a musza byc dostepne zobaczymy jak ich zdrowko i czy beda jesc we wtorek jade do weta wiec je tez zabiore
jest tricolorowa dziewczynka i bialo - tygrysi chlopczyk maja tak z 3,5 miesiąca
ufff! no to dobrze. pogoda taka paskudna. znowu cos siapi z nieba.
My two American dreams. Disco [*] June 10, 2009, Jazz [*] October 16, 2005 Fiodor [*] 30.01.2011 - na zawsze w moim sercu. Pysia [*] 18.04.2014 - moja księżniczka.
przestraszone i skulone w kacie klatka oslonieta kocem ze wszystkich stron wiec siedza jak w schronie bede je wyjmowac i glaskac od dzis mialy pchly zjadly dzis rano 150 gram i to szybko mimo ze mialy miske suchego zalatwily sie tez