Gibutkowa pisze:kasia86 pisze:Ja tam mojego 7 kilowego Miecia mogę doczepić do sanek.
![]()
![]()
O mamy pierwszego chętnego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:kasia86 pisze:Ja tam mojego 7 kilowego Miecia mogę doczepić do sanek.
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:I nici z basenu dzisiajdopiero do domu weszłam. Wrocław zasypany. Na głównym rondzie wykoleił się tramwaj, nic nie jeździło. Połowę drogi do domu przespacerowałam (swoją drogą już dawno nie widziałam tyle śniegu i takiej zimy - chyba jak byłam 5-6 letnim dzieckiem - ogólnie śliczny widok). Potem niestety pół godziny na przystanku, tramwaje jeździły jak chciały. Samochody w masakrycznych korkach jechały wolniej niż szli piesi
No ale dotarłam.Gibutek dostała tabletkę to teraz mogę spokojnie zjeść obiad
Gibutkowa pisze:Jak dobrze że wczoraj wieczorem dorwałam Gibutka na przymusowe mycie doopy, bo ma tam grube i długie futerko i nie domywa się dokładnie. Dziś spałam z kocią doopą na twarzy![]()
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:kasia86 pisze:Ja tam mojego 7 kilowego Miecia mogę doczepić do sanek.
![]()
![]()
O mamy pierwszego chętnegoktoś jeszcze ?
Gibutkowa pisze:Jak dobrze że wczoraj wieczorem dorwałam Gibutka na przymusowe mycie doopy, bo ma tam grube i długie futerko i nie domywa się dokładnie. Dziś spałam z kocią doopą na twarzy![]()
Gibutkowa pisze:A teraz Gibutek próbuje złapać przez zamknięte okno płatki śniegu
kropkaXL pisze:Ja sama mogę sie zaprząc do sanek-tak mi sadła przybyło po tych Świętach,że jakoś spalić trzeba!!!![]()
Gibutkowa pisze:Gibutek leży właśnie na komputerze na swoim kocyku i grzeje doopkę przy samiutkim grzejniku
JaEwka pisze:kropkaXL pisze:Ja sama mogę sie zaprząc do sanek-tak mi sadła przybyło po tych Świętach,że jakoś spalić trzeba!!!![]()
To nie spalaj tylko się podziel ze mnąMi się przyda trochę tłuszczyku
JaEwka pisze:Gibutkowa pisze:Gibutek leży właśnie na komputerze na swoim kocyku i grzeje doopkę przy samiutkim grzejniku
Nawet nie czujesz kiedy rymujesz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 40 gości