Cosia Czitka,Balbi,Mić-kopciuszki, wracajcie do gniazd!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 10, 2010 11:42 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Oj wiedziała Czitusia, co robi z tym BBBV...

Kopiecie, kopiecie, efektów nie widać...
Nic tylko wysłać Was do Włoch.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Nie sty 10, 2010 12:00 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

A pługi i solniczki do Was nie dojeżdżają? :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Nie sty 10, 2010 12:01 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Cośka jest przeszczęśliwa :P
Obrazek
Ja zrobiłam tunel do pracy i znikam, będę wieczorkiem, o ile nie zasypie mi domku całkiem!
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Nie sty 10, 2010 12:06 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Wojtek, żywego ducha nie widziano w okolicy. Wczoraj tylko miałam zdziwienie organizmu. Brnę przez te zaspy do sklepu, a tu jedzie Nyska, za Nyską sznurek, za sznurkiem kajak plastikowy a na nim dwóch ubawionych sąsiadów :P
Obrazek

czitka

Post » Nie sty 10, 2010 12:08 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

czitka pisze:Wojtek, żywego ducha nie widziano w okolicy. Wczoraj tylko miałam zdziwienie organizmu. Brnę przez te zaspy do sklepu, a tu jedzie Nyska, za Nyską sznurek, za sznurkiem kajak plastikowy a na nim dwóch ubawionych sąsiadów :P

:ryk:
Jakieś nawyki popowodziowe z 97r? :mrgreen:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Nie sty 10, 2010 12:14 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Jak to dobrze, że takie ilości śniegu w mieście jeszcze komuś radość sprawiają.
Mnie wkurzają, na szczęście w taki okresie zawsze to mówię, mieszkam w bloku i nie muszę odśnieżać.

Haker BBBV nie pisze, Haker uruchamia sobie tylko znanymi skrótami klawiaturowymi różnie programy, jest specjalistą od obracania o 90 lub 180 stopni ekranu i usuwania plików. Ostatnio 30 min walczyłam o przywrócenie pliku z zadaniami na zaliczenia - nie zdążyłam zrobić kopi. Nadmienię, że plik był zamknięty znajdował się w folderze, nie było go na pulpicie a mimo to usunął.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie sty 10, 2010 12:25 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Agn, coś w tym jest, ten kajak to pewnie pozostałość popowodziowa. Dzielnica, w której mieszkam była w w 1997 roku pod wodą. Mam takie archiwalne fotki, na których ludzie koczują z psami i kotami na dachach, podpisane:Kowale- woda zabrała wszystko. Mój domek, który kupiłam w 2000 roku zalany był do połowy parteru, była nawet linia wody na elewacji. Środek wypłukany całkiem, piwnice w postaci oceanu :roll:
Mam nadzieję, że to se nevrati :mrgreen:
Hannah, piszesz dla mnie niezrozumiałym językiem :ryk:
Cośka wystukała google i wpisała BBBV, to było z pewnością przemyślane 8) Myślisz, że Cośka haker?
A tak w ogóle, to wreszcie cudna, biała zima. Kocham szuflę :1luvu:
Niebawem ruszam do pracy środkami komunikacji miejskiej. Biletu nie kupię, bo nie mam gdzie. Będzie wesoło, zwłaszcza wieczorkiem, gdy będę wracać. Moje autko zasypane całkiem, nie mam zimowych opon, bo myślałam, że to już wiosna.
Na naszych uliczkach, o ile w ogóle jakieś auto wjedzie, to tańczy piruety i się zakopuje. Wolę nie.
W drogę :ok: !
Obrazek

czitka

Post » Nie sty 10, 2010 13:16 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Cosia haker pierwsza klasa :ok:
Ja na szczęście ten weekend mam wolny, za to pracowałam 2 i 3 stycznia.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie sty 10, 2010 13:43 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Mnie ciekawi jedno, jak na zdjęciu sa dwa Zenki i Czitka to kto robi zdjecie ? Coska ?
A z tym kajakiem to niezły pomysł, jak to wszystko stopnieje to bedzie ciągnął tego żuka 8)
A tak w ogóle to w niedzielę do pracy ??? :roll:
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Nie sty 10, 2010 15:27 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

W każdą, w każdą, Hipciu. Oczywiście to jest pisane maczkiem, którego nie potrafię zrobić.
Mam uroczych zaocznych studentów :P
Teraz przerwa, więc stukam dla relaksu. Jechałam sobie autobusami i tramwajami, to wielka frajda. W mieście już się robi ciapa, albo jak kto woli- błoto poślizgowe. Jak to wszystko zamarznie, to będzie bardzo wesoło.
Wracam do roboty :(
A fotkę robił czwarty Zenek. Zenków na mojej uliczce od rana pod dostatkiem!
Robiliśmy zdrowe współzawodnictwo. Liczył się czas i technika :D
Obrazek

czitka

Post » Nie sty 10, 2010 17:23 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Aaaa no tak nie pomyślalam o zaocznych bo ja zupełnie nie w temacie :oops: dlatego zdziwiło mnie że w Twoim fachu pracujesz w weekendy.
Ja właśnie sobie wróciłam z ustalania menu na wielką imprezę osiemnastkową mojej córeńki i szłam sobie przez zaśnieżony Bytom, cały w bieli, o dziwo żadnego błota, nawet głowne ulice pokryte białym śniegiem. Temperatura około zera. Piękna zima !!!
Obrazek

Hipcia

Post » Nie sty 10, 2010 18:22 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Ja już też wracam, może coś fotnę po drodze. Byle do domku, bo kociaste chcą do tuneli!
Obrazek

czitka

Post » Nie sty 10, 2010 23:04 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Wojtek pisze:A pługi i solniczki do Was nie dojeżdżają? :)

W ten śnieg nie jeżdżą... Samo centrum ma białe ulice, ciut rozjechane... Co soli posypali to znikneło, spłynęło i nima...
Obrazek Bis, Ami i Księżniczka ['] Obrazek

Siean

Od: Pon paź 25, 2004 21:11

Post » Wto sty 12, 2010 10:24 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

czitka pisze:Ja już też wracam, może coś fotnę po drodze. Byle do domku, bo kociaste chcą do tuneli!

no i gdzie te foty :mrgreen:

Miłego dnia!

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Wto sty 12, 2010 11:27 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Ni ma, bo Czitkę zasypało po drodze i czeka aż ją jakiś Zenek znajdzie ! :P
Obrazek

Hipcia

[poprzednia][następna]