No Haneczka to mega spryciura ale chcialam zauwazyc ze Oktus tez jest sprytny bo cala "brudna" robote zwala na mala a sam tylko z tego korzysta

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agakow82 pisze:Marysiu teraz w zime to tylko na chwilke sie okna otwiera zeby przewietrzyć mieszkanie a w okresie letnim jak juz bedzie tak cieplo zeby caly dzien okna otwierac to zrobimy taka siatke zeby futra byly bezpieczne![]()
No Haneczka to mega spryciura ale chcialam zauwazyc ze Oktus tez jest sprytny bo cala "brudna" robote zwala na mala a sam tylko z tego korzysta
panikota pisze:Ja tam jakoś restrykcyjnie za zabezpieczaniem okien nie jestem, wystarczy, że się pilnuje i nie otwiera przy kotach a wietrzenie przy zamkniętym pokoju i imho wystarczy, ale jednak takie siedzenie kota za oknem na parapecie mnie stresuje. I tu rzeczywiście nikt mi nie wmówi, że pilnowanie wystarczy, wystarczy drobny bodziec (jakiś hałas czy coś) i Ty nawet okiem nie mrugniesz a kot będzie na ulicy
Ja bym jednak zakładała szeleczki albo nie pozwalała tak siedzieć, sto razy nic się nie stanie a za 101 kotek spadnie / wyskoczy
mar9 pisze:agakow82 pisze:Marysiu teraz w zime to tylko na chwilke sie okna otwiera zeby przewietrzyć mieszkanie a w okresie letnim jak juz bedzie tak cieplo zeby caly dzien okna otwierac to zrobimy taka siatke zeby futra byly bezpieczne![]()
dziękuję![]()
![]()
To w tym dueciku Haneczka "robi za murzyna"![]()
![]()
mar9 pisze:panikota napisał(a):
Ja tam jakoś restrykcyjnie za zabezpieczaniem okien nie jestem, wystarczy, że się pilnuje i nie otwiera przy kotach a wietrzenie przy zamkniętym pokoju i imho wystarczy, ale jednak takie siedzenie kota za oknem na parapecie mnie stresuje. I tu rzeczywiście nikt mi nie wmówi, że pilnowanie wystarczy, wystarczy drobny bodziec (jakiś hałas czy coś) i Ty nawet okiem nie mrugniesz a kot będzie na ulicy
Ja bym jednak zakładała szeleczki albo nie pozwalała tak siedzieć, sto razy nic się nie stanie a za 101 kotek spadnie / wyskoczy
dokładnie to samo czuję dlatego sugerowałam założenie szeleczek
agakow82 pisze:bardzo wam dzikekuje za wasze wypowiedzi bo bardzo sie licze z waszym zdaniem![]()
dla mnie nawet male slowa krytyki sa cenna podpowiedzia
bozena640 pisze:Jak dzisiaj się miewa mój ulubiony duecik?
agakow82 pisze:Witam wszystkich
Wyobraźcie sobie że nasza mala Haneczka "pali " papierosy !! normalnie musimy pilnowac popielniczki bo chwilka nieuwagi i Hania sobie pety zabierapotem oczywiscie je chowa pod wykladzine w kuchni
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, muza_51 i 41 gości