Cosia Czitka,Balbi,Mić-kopciuszki, wracajcie do gniazd!!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 09, 2010 17:13 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

czitka pisze:Za oknem coś mi wyrosło i mam tak :roll:
Obrazek
(...)

Moim zdaniem, to coś wyrosło przed oknem :)

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Sob sty 09, 2010 17:40 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Czepiasz się :evil:
A Cosia jest gdzie na drugiej fotce?
Przed oknem?
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Sob sty 09, 2010 18:07 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Wojtek z ust mi ...a własciwie z klawiatury mi to wyjąłes !!! dokładnie to zaczynałam pisac jak zadzwonił telefon i dlatego byłes pierwszy. Jezeli to wyrosło za oknem znaczy się Czitka mieszka w Hiltonie tylko ukrywa to przed nami. :P
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Sob sty 09, 2010 18:57 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

A to myśleliście o kwiatkach :oops:
Ja o tej górze śniegu za oknem i myślałam, że Wojtek to taki purysta i że mi wytknął, że poprawnie pisze się.... :ryk:
Wojtek, wsio all right, przepraszam. Wiesz, BBBV....
Ja jestem bardzo zajęta, bo kopię tunele śnieżne 8)
Obrazek
One wychodzą, ale jak mają wykopane :evil:
To kopiemy :P
Na pierwszym planie oczywiście MićMić, głębiej Cosia :P
Obrazek

czitka

Post » Sob sty 09, 2010 19:02 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Masz bardzo troskliwe koty - dbają o Twoją formę - w końcu takie kopanie tuneli to niezła fizyczna praca :-)

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob sty 09, 2010 19:22 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

czitka pisze:A to myśleliście o kwiatkach :oops: (...)

Nooo :)
A za oknem to masz pięknie 8)
Czy Cosia zamieniła się już w kopczyk śniegu?

Wojtek

Post » Sob sty 09, 2010 19:24 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Tak, tak, kopanie tuneli w śniegu to fantastyczne zajęcie, kopię od rana. Mam opanowaną technologię. Generalnie chodzi o to, żeby szuflą pełną śniegu sypać na Cosię, jest wniebowzięta.
Ona tak śmiesznie wypada z tarasu po schodach do ogrodu, startuje przebierając w miejscu łapkami, a potem z okrzykiem : do ataku!!!!! pędzi przed siebie z ogonem jak kaktus do góry :P
Mam też podkop z domu do Hiltona, ponieważ kończy mi się zapas drzewa do kominka, mamy w planach przesiedlenie.
Najdalej w czwartek :twisted:
Obrazek
Mamy kilka miejsc wolnych jeszcze, zapraszamy. Wariant "Bed and Breakfast Bon Voyage" :P Czyli ALL.
Będzie fajnie, żeby dotrzeć w czwartek trzeba wyruszyć już chyba dzisiaj.
Kopać tunel od Dworca Głównego?
Obrazek

czitka

Post » Sob sty 09, 2010 19:50 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Kop kop dobrze Ci idzie !!! Przepchnąc parę kłód przez łacza ? Chyba że odbierasz bezprzewodowo to się chyba nie da :roll:
Obrazek

Hipcia

Post » Sob sty 09, 2010 20:01 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Dawaj Hipciu kłody, każda pomoc ważna.
Ale ja nie będę kopać dla idei w stronę dworca, muszę wiedzieć czy ktoś przybędzie. No i dodatkowo mam Odrę na trasie kopania, nie wiem, czy dżonka jeszcze zacumowana przy brzegu.
Waryński coś pisał, że przybędzie. Ma miłe wspomnienia z Międzyrzecza i liczy na ponowne spotkanie z Tobą :1luvu:
Obrazek

czitka

Post » Sob sty 09, 2010 20:22 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Jeżeli o mnie chodzi to nie musisz kopac. ja moge tradycyjnie - rurami z Kolumbem . O ile oczywiście Ci nie zamarzły, bo nie wiem czy taki Kolumb to poradziłby sobie z lodołamaczem on chyba żeglarstwa uczył się w innej epoce :roll:
Obrazek

Hipcia

Post » Sob sty 09, 2010 20:46 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Rury drożne. Ostatnio byli hydraulicy i odetkali, relacja odnotowana w wątku na KŁ.
Natomiast pozostaje kwestia zassania Ciebie celem wyjęcia z rury. W Międzyrzeczu poszło nam gładko, ale teraz zima.
Może być czop lodowy. Musisz puścić Kolumba przodem.
Obrazek

czitka

Post » Sob sty 09, 2010 21:53 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

To ja przekleję ze swojego wątku. 8)

Agn pisze:
mirka_t pisze:
Agn pisze:... A tak BTW - ktoś kojarzy skąd to cytacik? Kto śpiewał najsłynniejszą piosenkę o odśnieżaniu? Hit mojego dzieciństwa, który wyśpiewywał mój kuzyn. :lol:...

http://www.teksty.org/Andrzej_Rosiewicz,Zenek_blues :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:

Idę przekleić do Czitki - ona tam kopie i kopie...
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob sty 09, 2010 23:17 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

czitka pisze:Musisz puścić Kolumba przodem.

Parafrazując cytat z jednego Murzyna na temat zwyczaju przepuszczania pań w drzwiach : W Polsce Kolumby się puszczają przodem. :P
Obrazek

Hipcia

Post » Nie sty 10, 2010 10:49 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Agn pisze:
mirka_t pisze:
Agn pisze:... A tak BTW - ktoś kojarzy skąd to cytacik? Kto śpiewał najsłynniejszą piosenkę o odśnieżaniu? Hit mojego dzieciństwa, który wyśpiewywał mój kuzyn. :lol:...

http://www.teksty.org/Andrzej_Rosiewicz,Zenek_blues :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen:

Idę przekleić do Czitki - ona tam kopie i kopie...

http://w671.wrzuta.pl/audio/4pbwC6rh0FI ... enek_blues :)

Wojtek

Post » Nie sty 10, 2010 11:38 Re: Cosia Czitka Balbi Mić V- BBBV ? Czy Wasze koty też...

Oj kopie, kopie :P
Obrazek
Po prawej dwa Zenki, po lewej ja :D
Obrazek

czitka

[poprzednia][następna]