ulvhedinn pisze:Aa- zapomniałam powiedziec, że wczoraj do nowego domu poszedł piękny, straszliwie miziasty, bury i pucołowaty 10-latek z baraku. Ludzi "na oko"- bradzo fajni.
Całkiem bury czy buro-biały z chorym oczkiem?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ulvhedinn pisze:Aa- zapomniałam powiedziec, że wczoraj do nowego domu poszedł piękny, straszliwie miziasty, bury i pucołowaty 10-latek z baraku. Ludzi "na oko"- bradzo fajni.
Negri pisze:amputowaną łapke ma bura kotka, a ta srebrna siedzi w ostatnim pokoju i nawet P. Gosia nie wiedziała co jej jest bo nic na kartce nie było wpisane. Więc ona na pewno po amputacji nie jest. A coś jest nie tak bo łapka zwisa zupełnie bezwładnie.
Negri pisze:Dziewczyny a ja mam jeszcze takie pytanie. Mam kota od nas ze schronu a tak dokładnie to Ulv mi go wcisnęłamiał być DT a wyszło DS...... jak oduczyć kota grzebania w kwiatkach??????
mawin pisze:kurcze czyli ta kicia ze zwisajaca łapką to pilny przypadek do wyciagnięcia i leczenia.
DT dla kici trzeba pilnie znaleźć!
Negri pisze:Dziewczyny a ja mam jeszcze takie pytanie. Mam kota od nas ze schronu a tak dokładnie to Ulv mi go wcisnęłamiał być DT a wyszło DS...... jak oduczyć kota grzebania w kwiatkach??????
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości