Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MajeczQa pisze:I tu mam pytanie - da się jakoś sprawdzić czy kotka po sterylce czy nie?
Draugia pisze:MajeczQa pisze:I tu mam pytanie - da się jakoś sprawdzić czy kotka po sterylce czy nie?
USG
MajeczQa pisze:No ja też słysząłam że się nie da i usg nie daje zawsze pewności, stąd pytam.
No tak, oddać wysterylizowaną to jest dobry pomysł, ale jeśli ona jest już sterylizowana to już jej kolejna sterylka nie potrzebna.
dalia pisze:MajeczQa pisze:No ja też słysząłam że się nie da i usg nie daje zawsze pewności, stąd pytam.
No tak, oddać wysterylizowaną to jest dobry pomysł, ale jeśli ona jest już sterylizowana to już jej kolejna sterylka nie potrzebna.
dla sprawdzenia wygolic brzuch - może będzie blizna
jeśli nie to pewnie otworzyć i sprawdzić
inaczej nie bedzie pewności
Tweety pisze:dalia pisze:MajeczQa pisze:No ja też słysząłam że się nie da i usg nie daje zawsze pewności, stąd pytam.
dla sprawdzenia wygolic brzuch - może będzie blizna
jeśli nie to pewnie otworzyć i sprawdzić
inaczej nie bedzie pewności
niektórzy robią cięcia z boku więc brak blizny na brzuchu też nie da 100% gwarancji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 254 gości