Noworoczna akcja w Białej rozpoczęta
Kochana Duszek686 pojechała dzis do Białej po kolejne kotki. Anetko ogromne dzięki
Do lecznicy dotarła dziś kolejna śliczna ekipa zwierzaków:

Dwie słodkie i prześliczne laleczki. Ta z jaśniejszym pyszczkiem ma około 8 miesięcy,świerzba w uszach, lekki katarek i brzuch rozdęty od robali. Druga kotusia jest ciemniejsza, ma śliczne pręgi i około 2 lat. Obie bardzo milutkie i kochane. Takie rozczulające grzdylki.

Również dziewuszka. Około roczna, bardzo milutka. Ta koteczka jest w połowie wyłysiała. Nie widać tego na fotce, ale pupkę ma łysą, na buźce są też liczne wyłysienia. Pchły śmigały po niej jak po torze wyścigowym. Ma biegunkę. Do porządnego przeleczenia. Charakter typowego przytulaka.

Kocurek, około 2 letni, bardzo płochliwy i przestraszony. Absolutnie nie agresywny. Jeśli jego zachowanie nie zmieni sie w czasie pobytu w lecznicy, to wróci do Białej, bo tam czuje sie swobodnie, mimo zagrożenia psami sąsiada, które w zeszłym tygodniu znowu zagryzły jednego z kotów.

Iskierka i jej synuś. Iskierka przyjechała na sterylizację i wróci do siebie po wygojeniu po zabiegu. Synuś szuka domku.

Synuś Ikierki - słodki jak nie wiem co

Ma 8 tygodni, waży 3 kilo i jeszcze jst taki śmiesznie nieskoordynowany. Uwielbia całuski i przytulanki. Ja juz jestem zakochana w nim na maxa. Szuka dobrego domku. Będzie średnim pieskiem.
EDIT: Koty i psiaki zostają w lecznicy do piatku. Potem wracają do Białej. Niestety nie mogę przetrzymywać ich dłużej z wielu powodów. Tak więc tylko do piątku jest czas na znalezienie im domków stałych lub tymczasowych.