Elegant czeka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Korciaczki pisze:Joszko ma swoje allegro:
hhttp://allegro.pl/item880975183_yoszko ... =880973092
Narazie o Josia nikt nie pyta. Ale też na razie nie było ogłaszany.
Kociara82 pisze:charm, ludzie mysla, ze jak ktos chce "sie kota pozbyc" to odda pierwszemu lepszemu na zasadzie: "chcesz, to bierz i reszta mnie nie interesuje". Tez sie niejednokrotknie spotkalam nie tyle z oburzeniem, co z kpinami, ze ktos za oddanie kota zada podpisania umowy adopcyjnej!Raz na jednej z ostatnich wystaw mielismy jednej pani kotka juz niemal wydac, ale jak uslyszala o koniecznosci podpisania umowy to ja doslownie zatkalo! Byla w stanie wydac z siebie kpiace oburzenie pt: "Aha..." i tyle! PAni byla chyba z Sosnowca czy jakos tak. Jeszcze jak uslyszala, ze ok, mozemy dzis kota wydac, ale pojedzie z nia i kotem wolontariusz sprawdzic dom, to tym bardziej ja zatkalo. tyle zesmy ja widzieli, a niby taka chetna na kotka...
Sa ludzie, ktorzy potrafia to zrozumiec. Albo podpisuja umowe albo nici z adopcji...
Zastrzegam sobie prawo do wyboru odpowiedniego domu a jeżeli żaden nie będzie odpowiedni do ponownego wystawienia kotka. Zanim zalicytujesz, zadzwoń. Oferty bez wcześniejszego kontaktu będą usuwane, zalicytowanie nie jest równoznaczne z adopcją kotka. Adoptujący wiąże się z podpisaniem umowy adopcyjnej.
Ais pisze:Czy on przy skórze ma futerko takie jakby dymno-kawowe? Bo pisałyście że własnie ta"dymność" prześwituje, i jestem ciekawa czy on ma tak jak miał pewien inny elegant
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 109 gości