Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga-kinia pisze:Nie mam ropy w oczkach najgorzej to wygląda jej tył przód jest OK .Fuksia jest wiele mniejsza niż na zdjęciach ma śliczne kolory i te jej oczy jak u kota ze shreka mówiące "pomóż mi" .
Jeżeli będą fundusze na lecznie i kotka wyjdzie z tego to pewnie uda mi sie TŻ -ta namówić na tymczasowanie ale kotka nie może robić pod siebie.
Nie wiem czy dam rade zasnąć ale idę się chociaż położyć oczy od płaczu mnie bolą.
kinga-kinia pisze:Kochani gdyby ktoś chciał wspomóc leczenie koteczki będziemy bardzo wdzięczni.
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt – Viva!
ul. Kopernika 6/8, 00-367 Warszawa
81 1370 1109 0000 1706 4838 7309
z dopiskiem “PKDT-Fuksia”
bank DNB NORD Polska S.A. I O/Warszawa
SWIFT potrzebny dla przelewów zagranicznych: MHBFPLPW
Dotychczasowe wydatki u weta na Fuksię:
1) RTG - 100zł
2) żwirek - 22.50zł
3) Kąpiel (kicia była cała w odchodach)- 30zł
4) badania krwi - 68 zł
5) testy diagnostyczne FIV ,FELF, - 70zł
FPV - 60zł
6)USG - 30zł
RAZEM :380,50zł
Osoby które dały pieniadze na leczenie
1) PKDT - 300zł
2) magaaaa - ?
kinga-kinia pisze:Asia jak możesz to powiadom karmicielkę niech wie co złego zrobiła będzie miała nauczkę że koty chore nie trzyma się tak długo bez opieki lekarskiej w dodatku w takie mrozy![]()
Ta kicia to jeszcze dziecko malutka drobniutka mruczy jak traktorek dzielnie znosi wszystkie badania, zabiegi.
sabina skaza pisze:straszne, 800 zł nie damy rady przelać na tego kota, bo już pomagamy marcinowi s. i jemu tez musimy przelać 300 zł- wiec zastanówcie się 3 razy co robimy? czy forumowicze pomogą finansowo, czy kotkę usypiamy? nie możemy obciążyć seji dopłatą na 500 zł do kota, który nie wiadomo, czy przeżyje..........okropne.......trzymam kciuki za kicię. może forumowicze hojnie wesprą asię? asia ma naprawdę trudna sytuację finansową i trzeba jej pomóc!!!!!!!!!!!
baba mogą zabrać kota i odwieźć do ciapkowa- nic by nie zapłaciła za leczenie, a kotu by pomogła. nie mogę w to uwierzyć, ze wiedziała, ze kot cierpi, że umiera w mękach i nic z tym nie zrobiła
Użytkownicy przeglądający ten dział: RaymondJep, Szymkowa i 48 gości