Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Coraz lepsze wieści o Uszatku. Mam nadzieje że Hrabia nie bedzie juz wydziwiał z jedzeniem. Mój Maszko robi to samo. Ale żeby Cię pocieszyć to Gibutek Gibutkowej zachowuje sie wrecz pokazowo. Robi to samo co nasze![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mała1 pisze:fajnie ,ze chłopak przytył![]()
a jak tam Brzózka-masz jakies wiesci?
Mała1 pisze:czemu ona tak mało je![]()
myslicie ,ze stres?
Jak u Ciebie jadła ostatnio?
a nie kicha, albo cos w tym rodzaju?
Marysiu-jesli trzeba, to ja moge w przyszłym tyg do tej Pani podjechac kiedys-trzeba?
Kociama pisze:Brzózko jedz Kochanie
trzymam mocno żeby było ok![]()
![]()
![]()
![]()
mar9 pisze:Mała1 pisze:czemu ona tak mało je![]()
myslicie ,ze stres?
Jak u Ciebie jadła ostatnio?
a nie kicha, albo cos w tym rodzaju?
Marysiu-jesli trzeba, to ja moge w przyszłym tyg do tej Pani podjechac kiedys-trzeba?
Nie kicha i poza słabym jedzeniem zachowuje się jak zdrowy, pogodny kot.
U mnie w domu nie zauważyłam żeby mało jadła ale wiesz, przy dziewięciu kotach mogłam czegoś nie dojrzeć.
Gdy wyszła sprawa pozytywnego testu na FeLV u Michała to u Brzózki wyszedł negatywny więc mam nadzieję, że Brzózka nie jest poważnie chora ale w życiu różnie bywa.
Jeśli chcesz i masz czas to na pw mogę Ci podać adres pani Brzózki, może faktycznie trzeba by tam zajrzeć i naocznie sprawdzić sytuację. Co inne rozmowa przez telefon a co inne na żywo, w oczy, może Brzózka nie dostaje tego, co pani mówi i dlatego mało je, sama nie wiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Evilus, Google [Bot], Kasiasemba, Patrykpoz i 305 gości