LILI bez łapki już szczęśliwa...została rezydentką:):):)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 08, 2010 22:54 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Hanulka pisze:ZUZIU, JESTEM WSRZĄŚNIĘTA.... TYLKO TYLE NAPISZĘ, BO BYŁOBY BARDZO NIECENZURANIE... :evil: :evil:

WIESZ, JAK KOCHAM LILECZKĘ....

napisałam w tamtym wątku, napiszę też w tym: czy zuziu masz dowód, że to ta sama osoba? Bo ja nie wierzę.
Po prostu wydaje mi się to niemożliwe... :(
Maja [2005 - 2017] i Gucio [2007 - 2017], Luśka i Tygrysek
Obrazek Obrazek Obrazek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=40312
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67449

Regata

Od: Pt sie 26, 2005 18:46

Post » Pt sty 08, 2010 23:36 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Regata pisze:
napisałam w tamtym wątku, napiszę też w tym: czy zuziu masz dowód, że to ta sama osoba? Bo ja nie wierzę.

Tak, jestem pewna
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Pt sty 08, 2010 23:37 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Nieładnie, bardzo nieładnie...

:( :?

Biedna Lilunia :(

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Pt sty 08, 2010 23:40 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

na szczęście Lilunia nie ucierpiała, skrzywdzono Zuzię
AnielkaG

Post » Pt sty 08, 2010 23:42 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Regata, wystarczy by Fiona.22, która wyadoptowała Reskę potwierdziła dane: imię i nazwisko, numer telefonu, oraz adres mailowy (w umowie adopcyjnej na pewno to wszystko ma). Bo miejsce zamieszkania chyba nie podlega kwestionowaniu.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt sty 08, 2010 23:46 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

AnielkaG pisze:

na szczęście Lilunia nie ucierpiała, skrzywdzono Zuzię

W zasadzie masz rację i wiem, że Zuzia się z tego pozbiera :ok: :ok: :ok: .
Ale odmowione domki, które też się zgłosiły już raczej nie wrócą.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pt sty 08, 2010 23:49 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Regata pisze:
Hanulka pisze:ZUZIU, JESTEM WSRZĄŚNIĘTA.... TYLKO TYLE NAPISZĘ, BO BYŁOBY BARDZO NIECENZURANIE... :evil: :evil:

Sorry, Regata, a jak sądzisz, skoro zuzia96 zdecydowała się to napisać?? Tobie się wydaje i nie wierzysz.., zuzia96 pisze.. a ja jestem pewna, że skoro zuzia96 pisze to ma podstawy tak sadzić... śledzę wiernie ten wątek od jego zarania.. Ty też?

a nie wierzysz i wydaje Ci się to niemożliwe, bo?

cyzelowanie słów zajęło mi więcej czasu :mrgreen:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Sob sty 09, 2010 0:05 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Amika6 pisze:Ale odmowione domki, które też się zgłosiły już raczej nie wrócą.

Dokładnie tak. Wtedy zgłosiły się domki hurtem, wszystkie prawie w tym samym czasie, nawet artykuł w naszej lokalnej gazecie o Liluni też ukazał się w tym samym czasie i po nim też zgłosiły się domki. Po naszych rozmowach z tą panią sądziłam, że Lilunia znalazła najwspanialszy domek na świecie :oops: i wszystkim odmawiałam.

Boże, to komu można teraz ufać???????
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob sty 09, 2010 0:21 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Boże, to komu można teraz ufać???????

ufaj, ale sprawdzaj, sprawdzaj i jeszcze raz sprawdzaj
jak ktoś kręci (a tu było to niestety widać) to nie jest uczciwy
AnielkaG

Post » Sob sty 09, 2010 0:26 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Po prostu nie wierzę w to co przeczytałam :evil: jak można...

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob sty 09, 2010 9:48 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Jestem w szoku 8O
Reszta moich myśli nie nadaje się do zacytowania tu :twisted:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob sty 09, 2010 10:47 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Do kur... nędzy tak trudno przyznać się do tego że zmieniło się zdanie bądż zaszły jakieś okoliczności ? Przecież nikt za to w mordę nie da.
Chyba lepiej powiedzieć prawdę.Co przyniosły jej te kłamstwa, no co .Tylko to że teraz wszyscy dowiedzieli się jak niewiarygodną osobą ona jest.
Nikt jej nie musi oczerniać i nikt nawet tego nie robi bo sama do tego stopnia wystawiła świadectwo o sobie że takiej osobie na pewno bym nie zaufała.Fakty mówią same za siebie.
Jeśli z kłamstwem dobrze jej się żyje to nic tylko pogratulować
To co zrobiła nie przysporzy jej glorii i chwały

A wystarczyło powiadomić ze jest kotka w pilnej potrzebie,chodzi o jej życie.Wszyscy by zrozumieli
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Sob sty 09, 2010 19:48 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Hanulka pisze:
Regata pisze:

Sorry, Regata, a jak sądzisz, skoro zuzia96 zdecydowała się to napisać?? Tobie się wydaje i nie wierzysz.., zuzia96 pisze.. a ja jestem pewna, że skoro zuzia96 pisze to ma podstawy tak sadzić... śledzę wiernie ten wątek od jego zarania.. Ty też?

a nie wierzysz i wydaje Ci się to niemożliwe, bo?

bo tak się nie robi, szczególnie jeśli jest się dorosłym człowiekiem, który pomógł już tylu zwierzakom...
Dlatego nie rozumiem i trudno mi uwierzyć.
Ale jeśli zuzia jest pewna w 100% to jestem oburzona, tak jak wszyscy.
przecież wystarczyło poinformować zuzię (natychmiast) o chorobie tosi.

OT - O ile wiem, p Iwona (ta od Tosi) ma więcej zwierząt, niż podane w wątku.
Maja [2005 - 2017] i Gucio [2007 - 2017], Luśka i Tygrysek
Obrazek Obrazek Obrazek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=40312
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67449

Regata

Od: Pt sie 26, 2005 18:46

Post » Sob sty 09, 2010 21:25 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Założyłam Lili profil na unitedcats, może tam znajdzie się domek dla niej :1luvu: :1luvu:

http://pl.unitedcats.com/cat/lili307

donia777

Od: Pon kwi 06, 2009 21:59

Post » Sob sty 09, 2010 21:34 Re: LILI, koteńka bez łapki bez oczka i piękna.DOM OSZUKAŁ LILI!

Podnosimy Lilusię, niech jak najszybciej znajdzie piękny domeczek :ok: :ok: :ok:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

[poprzednia][następna]