BIAŁA i ŁAPKA mają Dom Stały !!! Wszystkim dziękujemy !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 07, 2010 18:58 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

to tez jest mysl.Tylko jak nie daj co to weta szukać?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw sty 07, 2010 19:10 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

ASK@ pisze:to tez jest mysl.Tylko jak nie daj co to weta szukać?

No nie wątpię, że w razie czego Karolina zabierze ich do weta, tylko, że to wygeneruje koszty.
Co prawda można oczywiście, jakby się coś działo, zawieść ich do Koterii. Tylko, że lekarz jest tam w godzinach mocno niedogodnych dla ludu pracującego.
Zresztą, pewnie wymyślam :roll: Co się ma niby dziać? Zazwyczaj nic się nie dzieje.

Decyzja należy do Karoliny.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Czw sty 07, 2010 19:12 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

ja nie watpię,że Karolina pojedzie do weta.Myślałam o tej drugiej portfelowej opcji :twisted:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sty 07, 2010 21:02 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

ASK@ pisze:ja nie watpię,że Karolina pojedzie do weta.Myślałam o tej drugiej portfelowej opcji :twisted:

Karolina miała rezydentów szczepić.... To minimum tydzień jak nic ...
Obrazek

Dorota z Wawra

Od: Nie gru 06, 2009 15:22

Post » Czw sty 07, 2010 21:14 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

Karolinko, określ się! Te transporty trzeba wpasować w grafik codziennych zmagań z życiem swoim i cudzym :D
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Pt sty 08, 2010 9:58 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

sluchajcie, moze one po zabiegu by zostaly choc 2, 3 dni w Koterii? boje sie jakis powiklan-roznie bywa. Tam wet jest na miejscu wiec w razie czego sie zajmie siersciami.

i wazne pytanie-gdzie jest Koteria?

ja moge kazego dnia ok 18-19.00; w weekendy caly czas tylko musze sie wyspac :)

Karolina Ł.

Od: Pon sty 04, 2010 22:55

Post » Pt sty 08, 2010 10:30 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

koteria jest na ul.Kaleńskiej 3. Blisko od głównej ulicy.Jest tam szkoła kosmetyczna!
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 08, 2010 11:58 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

Karolina Ł. pisze:sluchajcie, moze one po zabiegu by zostaly choc 2, 3 dni w Koterii? boje sie jakis powiklan-roznie bywa. Tam wet jest na miejscu wiec w razie czego sie zajmie siersciami.

i wazne pytanie-gdzie jest Koteria?

ja moge kazego dnia ok 18-19.00; w weekendy caly czas tylko musze sie wyspac :)

Karolinko, jak zwykle tak samo. My możemy być w Koterii w tygodniu najwcześniej ok 17:30 - 18:00 (daleko mamy z pracy...) W sobotę ok. 12:00 - 13:00. Koteria jest przy Rondzie Wiatraczna. Myślę, że skoro zabieg w poniedziałek 11 stycznia, to najrozsądniej i najbezpieczniej byłoby przewozić je w sobotę 16 stycznia (czy im zdejmuje się szwy ???? Kiedy ????) Dwa dni w te lub we wte nie zrobi futerkom różnicy a Tobie może oszczędzic stresów ( i im może też....). Klatkę odebralibyśmy w tygodniu od mimbla64 i podrzucili Ci wieczorem albo w sobotę razem z przeprowadzką kotek. Jak myślisz? Inne propozycje?
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Pt sty 08, 2010 12:41 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

możecie zadzwonic i umówic sie na odebranie kotek. My swoje futra odbieralismy i ok.19 jak zaszła potzreba. Kotki maja rozpuszczalne nici. jednak może sie okazać,że po 10 dniach trzeba resztki wyskubac ale niekoniecznie!
Obrazek

ASK@

Post » Pt sty 08, 2010 16:07 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

Zdanie Karoliny najważniejsze ! Reszta sie jakoś dopasuje :) Karolinko odezwij się !
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Pt sty 08, 2010 22:21 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

Dorota z Wawra pisze:
ASK@ pisze:ja nie watpię,że Karolina pojedzie do weta.Myślałam o tej drugiej portfelowej opcji :twisted:

Karolina miała rezydentów szczepić.... To minimum tydzień jak nic ...

No tak, kompletnie zapomniałam :oops: Może, więc niech lepiej posiedzą w Koterii tydzień.

Potwierdzę jeszcze w poniedziałek, czy zostały ciachnięte. Jeżeli tak, to najpóźniej w kolejny wtorek trzeba będzie je odebrać. Jeśli przy kotach nie ma już nic do zrobienia, to trzeba je odebrać z Koterii i już, bo zajmują miejsce kolejnym kotom.

Ja z Wami do Koterii pojadę. Po pierwsze koty są wpisane na mnie, a po drugie tak będzie łatwiej i przyjemniej. Koteria jest czynna pon-pt do 18:30.
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Pt sty 08, 2010 23:06 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

Super :) Genowefo jestes wspaniała! Jak w ogóle kotki sie sprawują? Sa problemy, czy w normie?
Obrazek

Dorota z Wawra

Post » Sob sty 09, 2010 0:25 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

kochane, rezydentki niose jutro. W tym tyg wracalam do domu b.pozno i nie dalabym rady zaniesc swoich
nie martwcie sie o rezydentki- mnostwo roznych kotow do nas przylazilo i jest ok :) mysle ze i tu tak bedzie.
dzis w pracy mialam mlyn, dlatego sie nie odzywalam w ciagu dnia-przepraszam.
Poza tym sadze ze jesli bedzie klatka, to i tak moje nie beda sie z dziczkami stykac. Moje nie sa znowu takie ciekawskie zeby łazic do nowych. Pokoj poza tym bedzie zamkniety wiec tez sie nie beda za bardzo stykac.
Mysle ze najlepiej byloby dziczki przewiezc do mnie w pt po południu, po pracy. Beda w pt wieczorem, sobote i niedziele z nami zanim pojde do pracy i zostana same. W sob 16.01 mam urodziny taty poza Warszawa, wyjezdzam co prawda po południu i wracam wieczorem ale fajnie by bylo, zeby koty nie zostaly od razu same.
Dorotko-czy pt 15.01 by Ci odpowiadał? godzina-dostosuje sie do Ciebie, mam w razie czego mozliwosc wczeniejszego wyjscia z pracy, ale oczywiscie moge byc i pozniej. Czy mam gdzies w takim razie podjechac po klatke/do Koterii/gdziekolwiek czy czekac na dzikie panie w domu? :)
hihi- zwirek zamawiam w takim razie :)czy kuwete maja czy kupowac?
ps- jakby sie cos dzialo to pobiegne do weta, nie martwcie sie-nie zostawilabym kota w potrzebie przeciez!!! :)

Karolina Ł.

Od: Pon sty 04, 2010 22:55

Post » Sob sty 09, 2010 10:18 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

:1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Sob sty 09, 2010 13:49 Re: PILNE !!! Jest DT dla sióstr, mamy klatkę! Szukamy DS!

Karolina Ł. pisze:kochane, rezydentki niose jutro. W tym tyg wracalam do domu b.pozno i nie dalabym rady zaniesc swoich
nie martwcie sie o rezydentki- mnostwo roznych kotow do nas przylazilo i jest ok :) mysle ze i tu tak bedzie.
dzis w pracy mialam mlyn, dlatego sie nie odzywalam w ciagu dnia-przepraszam.
Poza tym sadze ze jesli bedzie klatka, to i tak moje nie beda sie z dziczkami stykac. Moje nie sa znowu takie ciekawskie zeby łazic do nowych. Pokoj poza tym bedzie zamkniety wiec tez sie nie beda za bardzo stykac.
Mysle ze najlepiej byloby dziczki przewiezc do mnie w pt po południu, po pracy. Beda w pt wieczorem, sobote i niedziele z nami zanim pojde do pracy i zostana same. W sob 16.01 mam urodziny taty poza Warszawa, wyjezdzam co prawda po południu i wracam wieczorem ale fajnie by bylo, zeby koty nie zostaly od razu same.
Dorotko-czy pt 15.01 by Ci odpowiadał? godzina-dostosuje sie do Ciebie, mam w razie czego mozliwosc wczeniejszego wyjscia z pracy, ale oczywiscie moge byc i pozniej. Czy mam gdzies w takim razie podjechac po klatke/do Koterii/gdziekolwiek czy czekac na dzikie panie w domu? :)
hihi- zwirek zamawiam w takim razie :)czy kuwete maja czy kupowac?
ps- jakby sie cos dzialo to pobiegne do weta, nie martwcie sie-nie zostawilabym kota w potrzebie przeciez!!! :)

Piątek jest OK. W Koterii mozemy byc koło 17 najwcześniej. Muszę chwilę się zastanowic nad logistyka zdarzeń. Czy na Kaleńską masz jakoś w miarę po drodze czy zupełnie nie? Genowefa też chce byc przy odbiorze kotek, może więc nie ma potrzeby "zwiększania tłumu" w Koterii ... Nie wiem....Pomyśle trochę i zadzwonię do Ciebie....
Obrazek

Dorota z Wawra

[poprzednia][następna]