Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
chotesia pisze:Wesołego po świętach
Tilka jest nadal u swoich właścicieli, spędziła tam święta. Wczoraj dostałam maila, że opiekunowie przemyśleli sprawę DT dla kotki i zgodzili się z tym, że to będzie dla niej dodatkowy stres.
Kotka pomieszka u nich do momentu znalezienia DS, ale proszą o pomoc, żeby ten domek znalazł się jak najszybciej. Współlokatorzy coraz bardziej narzekają na Koteczkę, pomimo, że jest grzeczna i czyściutka. Co za ludziska![]()
Dowiedziałam się też, że koteczka nie jest zaszczepiona, jej książeczka zdrowia zgubiła się, ale opiekunowie są w stanie wyrobić nową, jeśli będzie taka potrzeba.
Uważam, że nie jest to konieczne, ponieważ kotka dostanie nową książeczkę po pierwszym szczepieniu.
Tilka do tej pory była tylko odrobaczana.
Pozostaje nam nadal szukać odpowiedzialnego domku na stałe dla Kiciulki
Dziękuję Wam wszystkim za dotychczasową pomoc Tequili, ten wątek i ogłoszenia.
Wierzę, że dzięki temu znajdzie ona wspaniały i kochający domek.
za domek!!!
(Przepraszam, że trochę opuściłam się w wątku na forum, ale mój kocurek jest bardzo chory)
Rakea pisze:Dziewczyny a może poprosić właścicieli żeby zaszczepili Tekilkę, póki czeka kwarantanne odbębni...szybciej i łatwiej ją będzie zalogować gdzieś gdzie są już inne koty???
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości