Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sty 08, 2010 8:54 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

A ja a ja??
Kto mnie weźmie?
TA Pani mówi, ze ja na pewno kocur, bo głównie kocury takie głupie miny robią...
No wiem, ze sie nie postarałem, ale światło tak jasno błyskało... tzn że mnie nikt nie weźmie?

Obrazek
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Pt sty 08, 2010 8:58 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

aktualizacja - dziś mnie niestety nie ma w pracy, w zasadzie nie ruszam się z domu, odbiorę tylko żwirek od rodziców gaoty.
do tajdzi zadzwonię wieczorem się umówić

czy ktoś jeszcze DT? (Kaprys, nie żebym się wtrącała, ale z domu Cię nie wywalą?...)

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Pt sty 08, 2010 9:09 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

hop

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt sty 08, 2010 9:17 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

Tak się przyjrzałam tej tri... wygląda jakby miała BRZUCH... Jeśli będzie wyglądać na ciężarną TRZEBA ją zabrać. MOgę zapewnić sterylkę co da jakiś tydzień, ale potem musiała by znaleźć DT

załatwię sterylkę od razu, przyjrzyjcie się - jak jakaś w ciąży- bierzcie w pierwszej kolejności
przez tydzień (jak będzie w lecznicy) coś się wymyśli, jak nie - to ja ją wezmę jako drugą
Ostatnio edytowano Pt sty 08, 2010 9:24 przez AnielkaG, łącznie edytowano 2 razy
AnielkaG

Post » Pt sty 08, 2010 9:18 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

Uschi pisze:(Kaprys, nie żebym się wtrącała, ale z domu Cię nie wywalą?...)

Miło mi bardzo, że się "wtrącasz" :1luvu: Mam ogromne, cudowne szanse w tym zakresie. Jedno z moich dzieci już nie wydzierża i jutro na 2 miesiące wyprowadza się z domu. Podobno wszystkie koszty warto ponieść, by nie mieszkać w domu z 11 kotami :roll: :( Drugie dziecko, niby łagodniejsze, kategorycznie nakazało mi się pozbyć najpierw co najmniej 4, a dopiero wtedy brać następne.. Mam nadzieję, że mimo wszystko wymięknie widząc biedotę.. A ja chodzę po chacie i patrzę gdzie dzisiaj leży g.. czy jest nasikane/zwrócone.. Kombinować nie muszę, bo koty na ogół nie wysilają wyobraźni w tym zakresie i są w miarę konsekwentne.. Do 10 miejsc tylko :roll: Na szczęście przestały ostatnio lać na stół w kuchni.. Jest cudnie. Miałam straszną ochotę wziąć choćby dwa, ale nie mogę wziąć kotów z Józefowa, bo _Kathrin mnie ścignęła; ma jakieś bezdomne już upolowane czy ma mieć zaraz coś upolowanego.. A ja spać nie mogę po obejrzeniu choćby tych fot ze schroniska.. Jestem naprawdę rozdarta i w rozpaczy, bo zbyt mało mogę, a za dużo chcę.. :( :(

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt sty 08, 2010 9:22 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

AnielkaG pisze:
Tak się przyjrzałam tej tri... wygląda jakby miała BRZUCH... Jeśli będzie wyglądać na ciężarną TRZEBA ją zabrać. MOgę zapewnić sterylkę co da jakiś tydzień, ale potem musiała by znaleźć DT

załatwię sterylkę od razu, przyjrzyjcie się - jak jakaś w ciąży- bierzcie w pierwszej kolejności

przecież to samo napisałam :twisted:
że jak ciąża, to trzeba wziąć koniecznie, ze sterylka będzie
TYLKO DT potem będzie potrzebne...

Ty masz zaklepaną drugą tri ;) która oczywiście też może być wciąży :roll:
Obrazek

Mysza

Post » Pt sty 08, 2010 9:33 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

A ja, mały bezczelny czarnuszek to co? :( Patrzę na Ciebie wyczekująco i proszę: weź mnie.. Inni stoją z boku i też bardzo proszą, nie liczą już nawet na czyjś domek.. Kolega krówkowy pod ścianą (to o nim chyba piszecie, że taki chudziutki) i ten drugi, buranio, siedzą cichutko, skuleni, ale też chcą do domeczków. Tak jak ci na środeczku, nawet już na Was nie patrzą.. Przyjęli inną taktykę i zobaczymy która będzie skuteczniejsza.. Ale i oczka ich bolą, to też prawda, czekają na pomoc weta..

Obrazek

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pt sty 08, 2010 9:42 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

tak na prawdę, to wiele z tych kotów moze już nie żyć... kiedy były robione zdjęcia? :(
AnielkaG

Post » Pt sty 08, 2010 10:10 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

chyba sprzed ok 2 tyg
Obrazek

Mysza

Post » Pt sty 08, 2010 10:34 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

uprzejmie proszę o potwierdzenie obecności osób jutro :)
wszystkie panie, które jeszcze nie dostały info o jutrzejszym terminie spotkania i miejscu proszone są o napisanie do mnie
na adres: tajdzi@tlen.pl

Proszę zabrać najgorsze ciuchy! proszę o zabranie żelu odkażającego jak ktoś ma (do rąk) i ew rękawiczek jednorazowych

Osoby które zadeklarowały pomoc rzeczową, a nie przekazały nikomy od nas rzeczy też prosze o kontakt
Dziś będę miała chwilę po 20:00 żeby coś pokombinować - uprzedzam jedak, że do 20:00 mam spotkanie i nie odbieram telefonów, wszystkie info poproszę na maila lub smsa :)

Każdy kto czegoś jeszcze nie wie, proszony o PW do mnie lub Myszy, lub napisanie na maila :)

Jedziemy jutro, zbiórka o 11:30 - szczegóły przekażę osobom zainteresowanym.
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Pt sty 08, 2010 11:43 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

napisał pw, czekam z niecierpliwością na wieści
AnielkaG

Post » Pt sty 08, 2010 12:11 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

podrzucamy!

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pt sty 08, 2010 12:12 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

:!:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Pt sty 08, 2010 13:01 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

za kilka godzin zawieje i zamiecie :crying:
Obrazek

Mysza

Post » Pt sty 08, 2010 13:04 Re: Koty w schronisku w Józefowie DT PILNIE! 9stycznia jedziemy!

Mysza pisze:za kilka godzin zawieje i zamiecie :crying:

A my jak te Budrysy, przez śnieg, przez wiatr... :twisted:
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

[poprzednia][następna]