Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 07, 2010 19:14 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

bemka pisze:
nifredil pisze:daje to kwotę 148zł Pięknie dziękujemy!!!!!!!

Ponieważ wypłata na moim koncie pojawiła się w tym m-cu wcześniej niż zwykle dorzuciłam przed chwileczką jeszcze 25zł :ok:

pięknie dziękujemy!!!
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Czw sty 07, 2010 19:18 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Chciałabym wziąć też pod wirtualną opiekę drugiego kotka. Księżniczkę :1luvu: Jest pierwsza na liście oczekujących i z pysiunia podobna do mojej Balbinki. Poproszę o nr konta.

Ciekawe co z burasiem Maciusiem... Długo się nie pokazuje...
Balbinka => ObrazekCelinka => Obrazek Obrazek

bemka

Od: Śro wrz 23, 2009 22:38

Post » Czw sty 07, 2010 20:18 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Bemka :1luvu:
:lol: to sie Izunia ucieszy-same dobre nowiny :ok:

Olu ,gratuluje okna ale mam nadzieje, ze w przyplywie slawy i zachwytu, nie wyfruniesz nam przez nie :roll: :ryk:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Czw sty 07, 2010 20:26 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Nie ma obawy... to dwudzieste piętro i nieotwieralne okna... chłonę dobrodziejstwa klimatyzacji przez okrągły rok :roll:
Obrazek

Afatima

Od: Nie mar 02, 2008 12:33

Post » Czw sty 07, 2010 21:28 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Okna na dwudziestym piętrze zazdraszczam... Klimatyzacji nie, też mam, choć zapewne ciut inną, ale za to prawie żadnych okien... Na którą stronę miasta masz widok?

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw sty 07, 2010 21:48 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Widok mam na Aleje i na Towarową...i Dworzec Centralny jak sie uprę :D z drugiego okna Filtry ładnie widać. Ale ja mam zachody słońca 8)
Obrazek

Afatima

Post » Czw sty 07, 2010 22:22 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Afatima pisze:Widok mam na Aleje i na Towarową...i Dworzec Centralny jak sie uprę :D z drugiego okna Filtry ładnie widać. Ale ja mam zachody słońca 8)

A ja ze swojego widzę....remizę strażacką :evil: nie cierpię OSP, a najgorzej ich nie cierpie jak w środku nocy wyją, że trzeba do pożaru jechać, albo na Sylwestra o północy przez 10 min trzymają palec na "buczku" :mrgreen:
A na dodatek remiza zasłania mi zachód słońca, nic tylko muszę się wyprowadzić na jakieś 20 piętro :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw sty 07, 2010 23:05 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

No ale wiesz... kotka z drzewa zdejmą....
Obrazek

Afatima

Post » Czw sty 07, 2010 23:07 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

ja tam z okna widzę łąki :) Nie licząc sąsiada :ryk:

tak i zlikwidują gniazdo os, które Ci wyżarło połowę ocieplenia ;)
Obrazek--
Rysiu 15.08.2004 - 16.04.2016 Kocham Cię koteczku!! [*]

nifredil

Od: Pt lut 15, 2008 18:25

Post » Czw sty 07, 2010 23:52 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Zaraz, my z Olą offtopujemy o oknach w pracy! :ryk: Z okna domowego widzę las i paru sąsiadów i to sobie akurat chwalę!
Remiza daleko, ale czasem ich też słychać, jak wyruszają.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pt sty 08, 2010 0:12 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Megana pisze:Zaraz, my z Olą offtopujemy o oknach w pracy! :ryk: Z okna domowego widzę las i paru sąsiadów i to sobie akurat chwalę!
Remiza daleko, ale czasem ich też słychać, jak wyruszają.

No ja wiem, ze o oknach z pracy ale jak ja nie mam okna w pracy na 20 piętrze to pisze o domowym na parterze :wink:

Afatima pisze:No ale wiesz... kotka z drzewa zdejmą....

Mojego kotka nie zdejmą, bo im się nie pozwalam włóczyć , a jakiś czas temu zdjęli mi latawca.....z dachu remizy 8) musieli go zdjąć , bo jakby tam nie stała remiza,to latawiec by się nie zaczepił :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt sty 08, 2010 0:21 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Rybcia - Opiekun Wirtualny - Ja-Ba

Rybcia, choc już seniorka, w dosć dobrej formie. Zdrowie i apetyt dopisuje. Uwielbia sucha karmę, RC od Iwetki wsuwała jak szalona. Jest teraz karmiona w innym miejscu i towarzyszy jej Ogonek, i kicia Buba. Kondycja nawet w mroźne i zimowe dni jest do pozazdroszczenia.

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Afatima

Post » Pt sty 08, 2010 0:23 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Niunia - Opiekun Wirtualny - Ania&Iza

Niunia w rewelacyjnej kondycji i dobrej formie. Czeka, cieszy się na moj widok. Pięknie wita i prowadzi do miseczki. Zaprzyjażniła się już nawet z Borsukiem i dziś nawet jadly ze wspólnej miseczki. Pózniej Niunia zostawiła miseczke Borsuka i poszła na miejsce gdzie ja karmię. Tam dostała swoją porcję i solidną porcję suchej karmy, ktora uwielbia.

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Afatima

Post » Pt sty 08, 2010 0:23 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Bartuś - Opiekun Wirtualny - Ewaw

Nasz Bartuś to prawdziwy smok. Wielki, potężny, odzywiony. Niejeden kocurek mógłby mu pozazdrościć postury i mocnej budowy. Zyje sobie teraz w chłody w swojej piwniczce, śpi w styropianowym pudełku, które mu wyłożyłam kocykiem, no i pewnie czeka do wiosny....Zdrowie i apetyt nienaganne.Forma bardzo dobra.

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pt sty 08, 2010 0:25 przez Afatima, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Afatima

Post » Pt sty 08, 2010 0:24 Re: Widzę, czuję. Mam Duszę i Serce. Nas kotów jest wiele. Pomóż

Boguś - Opiekun Wirtualny - Aglo

Boguś choć to juz wiekowy koci senior znalazł swoje miejsce na ziemi i mocno się go trzyma. Po wielu przejściach, odkąd trafił na nasza stołówkę i czuje sie tutaj zadbany i bezpieczny, trzyma się tego miejsca i kociakow z którymi juz sie zaprzyjażnił. Wyrobił sobie duze wzgledy, bo często ustepuje mu nawet Stelcia. Mieszkają sobie teraz w Tozowskiej budce po tym jak straciły swoja piwniczkę. Myśle, ze jest mu u nas dobrze. Co dzień wypatruje mnie i z wielka radościa wybiega na spotkanie, jeszcze przed innymi kociakami. Forma i zdrowie w bardzo dobrej kondycji.

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

Afatima

[poprzednia][następna]