URATOWANE KOCICE: INKA CZEKA NA DOM A NESKA JUZ PRAWIE W DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sty 07, 2010 18:51 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Jutro pojadę z wynikami do innego weta. Ale jutro Maksiu ma znowu iść na kroplówkę. Znowu go przeczyściło . Jest źle bo zaczyna się chować :( Leży z otwartymi oczkami. Mój Maksiu............. :( :(

szirra

Od: Pt sie 17, 2007 22:15

Post » Czw sty 07, 2010 19:10 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

A nie możesz chociaż zadzwonić jeszcze dzisiaj do innego?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw sty 07, 2010 19:17 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Przecież przez telefon nie postawi diagnozy. Jutro miał mieć robione usg . Chodzi coraz gorzej..........słabnie. Kurcze na koniec dzisiejszej wizyty miał podany płyn do pyszczka właśnie na te różne pierwotniaki. Może to mu zaszkodziło........ehhhh. Już sama nie wiem. :(

szirra

Post » Czw sty 07, 2010 19:22 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Diagnozy nie postawi przez telefon, ale może przyjmie Cię jeszcze?
A dlaczego USG dopiero jutro...

OKI

Post » Czw sty 07, 2010 19:31 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Dzisiaj zrobiły badanie krwi i podały leki i nawodniły go oraz odżywiły. Mówią ,że jak będzie się poprawiać to zrobią usg . Przecież to są lekarze. Ehhh......TŻ załamany. :(

szirra

Post » Czw sty 07, 2010 19:52 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Są lekarze i lekarze, niestety, i nie tylko wetów to dotyczy :(

Czemu USG dopiero jak się poprawi, przecież to nie jest inwazyjne badanie, za to jedno z podstawowych, jak nie wiadomo, co się dzieje :roll: Ja nie rozumiem, może one i mają rację, w końcu są najlepiej zorientowane, ale mi się to wszystko kupy nie trzyma :( Nawet jeśli mają rację, to nie mówią Ci wszystkiego :?

Może spróbuj założyć osobny wątek na Kotach, podaj wyniki dzisiejszych badań, napisz to co tu już napisałaś - może ktoś coś doradzi. Albo chociaż potwierdzi, że wetka ma słuszność :|

OKI

Post » Czw sty 07, 2010 20:26 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

OKI pisze:Są lekarze i lekarze, niestety, i nie tylko wetów to dotyczy :(

Czemu USG dopiero jak się poprawi, przecież to nie jest inwazyjne badanie, za to jedno z podstawowych, jak nie wiadomo, co się dzieje :roll: Ja nie rozumiem, może one i mają rację, w końcu są najlepiej zorientowane, ale mi się to wszystko kupy nie trzyma :( Nawet jeśli mają rację, to nie mówią Ci wszystkiego :?

Może spróbuj założyć osobny wątek na Kotach, podaj wyniki dzisiejszych badań, napisz to co tu już napisałaś - może ktoś coś doradzi. Albo chociaż potwierdzi, że wetka ma słuszność :|

też tak myslę, wklep to wszystko... co podajesz mu w domu? scanomune, enterol, lactiv na jelita, essentiale forte> , conva...

dla tych wetów to jakis tam kolejny przypadek.. działaj.. do innego trzeba na koneultacje i wątek szybko to sporo fachowych ludzi, w Łodzi CoolCaty jest wetem...
Ostatnio edytowano Czw sty 07, 2010 20:29 przez Hanulka, łącznie edytowano 1 raz
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Czw sty 07, 2010 20:28 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

TŻ wziął Maksia na kanapę obok siebie.....leży jak placuszek , obawiam się że nasz Maksiu odchodzi........chyba ,że to chwilowe osłabienie.......ehhh.......

szirra

Post » Czw sty 07, 2010 20:38 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

szirra nie musi tak byc... mój już nie mógł sam wstać.. a teraz lata jak szalony.... obecnie lekki kryzys, ale reaguję mocno...
na szczęście sam je..

Trzymajcie się... wato tez go nie stresowac ponad miarę.... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mam zdjęcia na kom... teraz bedę rzeźbić, jak je zrzucić... zadzwonię do TZ.. bo nie moge znaleźc kabla...
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sty 07, 2010 20:44 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Szirra, ja też trzymam :ok:
To pewnie faktycznie tylko kryzys.

OKI

Post » Czw sty 07, 2010 21:06 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

:1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

Temida75

Od: Śro sie 19, 2009 14:48

Post » Czw sty 07, 2010 21:58 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Tak mi przykro Dorotko :cry: , ale mam nadzieję ,że to przejściowe i pomału zacznie się poprawiać. :ok:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Czw sty 07, 2010 22:01 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

nie mogę zrzucic zdjęć koteczków z tel na komp.... może ktoś z obecnych na forum pomoże? przesyłka tel, zrzut i mail, ja obrobię i na wątek....
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Czw sty 07, 2010 22:03 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Spróbuję 506143042
O ile mi net nie padnie, bo z nim nigdy nie wiadomo :twisted:

OKI

Post » Czw sty 07, 2010 22:09 Re: WARSZAWA!! POTRZEBNA POMOC!!Od piątku śliczne kocice na mróz

Znowu się schował pod komodę . Mąż wyciągnął go i położył na kanapie. Troszke się napił ale jest bardzo słaby. Mąż nie poszedł do pracy . Siedzi przy nim cały czas. Maksiu zmienia od czasu do czasu pozycję . A może mu się poprawi........... :( Jak przyjechaliśmy od weta to Maciuś tak się przytulał do Maksia . Buzi mu dał. A potem dostał głupawki tak jakby się cieszył ,że Maksiu jest. Ehhhh........ :(

szirra

[poprzednia][następna]