Mila Łomciak i Lesio Podrzutek rzadzą u joasi_lew

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Śro sty 06, 2010 13:58 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

Mała foczka staje się nocnym rozrabiaką :cat3: :twisted: .Rudyś zaprasza jej książęcą wysokość Milkę do wspólnej zabawy a księżniczka zastanawia się czy się dołączyć :conf: . Z pewną nieśmiałością wykonuje szarże i podskoki aby po 5 sekundach wycofać się z zabawy i obserwować rudego gnoma z odległości. Czy Milcia uczy się jak przebywać z innymi kotami czy wrodzone dostojeństwo schodzi na koty :king: ?
Obrazek Obrazek

joasia_lew

Od: Czw lut 19, 2009 20:56

Post » Śro sty 06, 2010 23:07 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

joasia_lew pisze:Z pewną nieśmiałością wykonuje szarże i podskoki...

Powiewając torebeczką podbrzuszną jak Koć? :mrgreen:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Czw sty 07, 2010 19:25 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

redaf pisze:
joasia_lew pisze:Z pewną nieśmiałością wykonuje szarże i podskoki...

Powiewając torebeczką podbrzuszną jak Koć? :mrgreen:

Dokładnie tak i robi to z wielkim wdziękiem :roll: oraz bardzo chętnie nadstawia tę torebeczkę do wymiędlenia :mrgreen:
Obrazek Obrazek

joasia_lew

Post » Czw sty 07, 2010 19:33 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

joasia_lew pisze:...bardzo chętnie nadstawia tę torebeczkę do wymiędlenia :mrgreen:

A to akurat Koć uważa za naruszenie godności 8)

Jak małe nieznośne kurduplę?
I gdzie masz nowy podpis? :twisted:
Obrazek

redaf

Post » Czw sty 07, 2010 19:35 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

:lol: :oops:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw sty 07, 2010 19:41 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

na razie w podpisie to jest nieaktualny mały Łomciak z dziecinno twarzo :mrgreen:
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

Post » Czw sty 07, 2010 20:38 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

z tym podpisem to akurat prawda, a panna B. obiecuje, obiecuje.... :(
Obrazek Obrazek

joasia_lew

Post » Czw sty 07, 2010 21:01 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

redaf pisze:A to akurat Koć uważa za naruszenie godności 8) :

Ale łypanie to specjalność obu dames :roll:

redaf pisze: Jak małe nieznośne kurduplę?
:twisted:

To małe, rude ukradło dzisiaj z kanapki TŻ plasterek szynki :twisted: , żeby było ciekawiej, to ja siedziałam tuż obok i zauważyłam ten fakt dopiero jak smyk rozkoszował się smacznym kąskiem. Apetyt to mu dopisuje, zmiata swoje, a i wyczyszcza tez miseczki po Milce.

Towarzycho coraz bardziej się toleruje, bywają spotkania nos w nos i już bez warkotów 8)
Czasem mały lutnie Milkę łapką, oczywiście jest to zachęcanie do zabawy, a księżna pani jest wielce zdziwiona i nieco oburzona takim zachowaniem :conf: :roll:
Jak próbujemy bawić się z nimi jedną zabawką w celach integracyjnych to Lesio jest zachwycony, a ta baba jaga Milencja dopuszcza się łapoczynów i obraża się :twisted:
Obrazek Obrazek

joasia_lew

Post » Czw sty 07, 2010 21:20 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

Kilka fotek integracyjnych :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek i tak jestem górą ! 8)
Obrazek z mojej michy mały gnomie ! :evil:
Obrazek jak Wam się podoba nowy wzorek na narzucie?
Obrazek Obrazek

joasia_lew

Post » Czw sty 07, 2010 21:29 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

Słoneczka moje okrąglutkie! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

redaf

Post » Czw sty 07, 2010 21:32 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

joasia_lew pisze:Obrazek jak Wam się podoba nowy wzorek na narzucie?

Zajefajny. Obrazek

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Czw sty 07, 2010 21:37 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

one już są całkiem zintegrowane :piwa:

progect

Od: Nie lis 28, 2004 21:36

Post » Czw sty 07, 2010 21:45 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

one już są całkiem zintegrowane :piwa:

właśnie rudalon dostał z góry łapą po uszach za zbyt śmiałą zabawę książęcymi zabawkami :roll:
Obrazek Obrazek

joasia_lew

Post » Pt sty 08, 2010 12:45 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

przepraszam, że zboczę z merytoryki, ale posiadam takiego samego kubasa cappuccino w asortymencie :mrgreen:

[quote="joasia_lew"Obrazek jak Wam się podoba nowy wzorek na narzucie?[/quote]
a mnie się podoba, że ten wzorek takie bialutkie podbrodzie aż do brzusia ma! :mrgreen:
Obrazek

Fri

Od: Śro sty 25, 2006 17:02

Post » Śro sty 13, 2010 19:46 Re: Mila Łomciak i Podrzutek Lesio RedafoTaras*Pl u joasi_lew

Moje dwa cudokoty prawie zintegrowane. Nocni i poranni rozrabiacze: gonitwy, skoki, itd, czasem Lesiulek dostanie od panny Milencji z liścia :twisted: , ale jest dobrze :ok:
Co ich podzieli, to podzieli, ale micha z całą pewnością zbliża :mrgreen:
Obrazek pijemy mleczko :piwa: Obrazek
Obrazeka tu śniadanko :mrgreen: Obrazek
Obrazek Obrazek

joasia_lew

[poprzednia][następna]