Lecimy do przodu z Biedulinką..
ps. Skąd takie imię?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:ps. Skąd takie imię?
kasia86 pisze:Dzięki Cioteczki, było mi bardzo przykro jak sama prawie do Poksiuni zaglądałam. Może teraz uda się nam jakoś ją uratować.![]()
kasia86 pisze:
Gibutkowa, ja Poksiunię już dawno noszę w swoim podpisie.
Gibutkowa pisze:kasia86 pisze:
Gibutkowa, ja Poksiunię już dawno noszę w swoim podpisie.
No widzisz umknęło mi jakoś
Rakea pisze:Dziewczyny może by tak scalić te 2 wątki,
podając w 1 poście adres nowego wątku i
odsyłać do tamtego na Kotach - bo tam się dzieje dużo i nowi mogą byc zdezorientowani
cytując w każdym waszym poście póki co,
drugi nowy wątek Pokrzywki :
viewtopic.php?f=1&t=105858
a potem zamknąć ten watek ostatnim postem infor. o adresie nowego wątku!
KM-Lodz pisze:ale nakręciłyście z tymi wątkami;-) piszę już trzeci post tej samej treści i nie wiem gdzie on jest. w każdym razie.
powtórzę się po raz czwarty. dziewczyny organizujcie transport do Łodzi, weźmiemy Pokrzywkę, będziemy ją leczyć i znajdziemy domek, a póki co będzie mieszkać w dt naszej wolontariuszki Natalii:-)
KM-Lodz pisze:ale nakręciłyście z tymi wątkami;-) piszę już trzeci post tej samej treści i nie wiem gdzie on jest. w każdym razie.
powtórzę się po raz czwarty. dziewczyny organizujcie transport do Łodzi, weźmiemy Pokrzywkę, będziemy ją leczyć i znajdziemy domek, a póki co będzie mieszkać w dt naszej wolontariuszki Natalii:-)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 437 gości