Majka-ma już DS, ale jeszcze nie może w nim być:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 06, 2010 22:17 Re: Majka-ma już DS, ale jeszcze nie może w nim być:(

Brak mi słów !!! Jak tak można ? Przecież to nie jest rzecz, to żywa istotka. I co ? Pan znów gdzieś wyjedzie, a pani odda kicię ? Przykro mi, domyślam się, co czujecie....
Obrazek

eski

Od: Sob lip 25, 2009 13:29

Post » Śro sty 06, 2010 23:43 Re: Majka-ma już DS, ale jeszcze nie może w nim być:(

Sam wlasciciel powinien sie wlasnie zastanowic co dalej ,chodzi mi tu o tego pana dla bezpieczenstwa Majki powinien nam ja oddac tu by byla szczesliwa :1luvu: .Niewiadomo jaki los ja spotka nastepnym razem kiedy ten pan znowu wyjedzie :oops: Zona jego napewno cos wymysli cos bardziej skuteczniejszego zeby Majeczka juz spowrotem do nich nie trafila, ta kobieta jest dla mnie chora i bezwzgledna.Dla takich ludzi to powinny byc obozy ciezkiej pracy karnej np.w kamieniolomach

robert_aga

Od: Pt gru 11, 2009 22:34

Post » Czw sty 07, 2010 14:57 Re: Majka-ma już DS, ale jeszcze nie może w nim być:(

Nasuwa się uwaga, by zawsze w takich sytuacjach wymagać pisemnego zrzeczenia się praw do kota, który ma być oddany do adopcji.Ale cóż, jesteśmy mądrzy szkodzie. :(

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Wto lut 16, 2010 13:38 Re: Majka-ma już DS, ale jeszcze nie może w nim być:(

Śledziłam kiedyś wątek Majki. Myślałam o adopcji tej cudnej koteczki. Potem zaczęłam podczytywać inne wątki enedy.
Postanowiłam się w końcu zalogować bo to co dziś zobaczyłam bardzo mnie zdziwiło.
Enedo nie postepuje sie w ten sposób. Na jednym wątku piszesz, że kot znalazł dom w Sędziszowie, na drugim jest informacja, że kota oddałaś poprzedniemu właścicielowi.
Dla mnie wygląda to conajmniej podejrzanie.
O co tu chodzi ? Gdzie jest kot ? I kto kłamie ??
Czy dom w Warszawie istniał na prawdę ?
I jakim cudem poprzedni właściciel zadzwonił akurat w chwili wizyty w przyszłym domku.
Dla mnie jest tu zbyt dużo nieprawdopodobnych zdarzeń.
Bardzo proszę o wyjaśnienie mi całej tej sytuacji w jakiś racjonalny sposób.

eneda pisze:Majka
Odrobaczenie: tak
Odpchlenie: tak
Sterylizacja/kastracja: tak
Szczepienie: tak
Inne zabiegi: brak
Dostałam telefon z zapytaniem, czy Pani dodzwoniła się do schroniska :roll:
Skoro nie to czy mogę jej podać, bo musi tam oddać pilnie kotkę, ponieważ dostała straszliwej alergii....
I w skrócie nie miałam wyjścia.... :oops:
Majka zamieszkała w Sędziszowie.

viewtopic.php?f=1&t=107441&start=15

halka134

Od: Wto lut 16, 2010 13:12

[poprzednia]