Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anna57 pisze:Koty mają często tasiemca.
Ludzie się tym nie zarażają, spoko.
Trzymam za całokształt
Iwa, trzymaj się.
Fotki śliczne
maggia pisze:Witam wieczornie!![]()
Cieszę się, że z koteczką szystko w porządku.![]()
![]()
Tasiemca da się wytłuc.
![]()
A z Tobą Kociamo... to sobie inaczej porozmawiamy.Masz dbać o siebie, odpocząć i jeść!!!!!!!
Jak nie będziesz się stosować do zaleceń to Ci obiecuje, że jak przyjadę z TŻ na wiosnę zdejmę Ci gacie i wleje na dupsko, żeby cała wieś widziała!!!!![]()
![]()
Jeszcze jedno, zjesz przy mnie dwa talerze kwaśnicy i dokumentacje fotograficzną Twojego apetytu wstawię na forum!!
Kociama pisze:maggia pisze:Witam wieczornie!![]()
Cieszę się, że z koteczką szystko w porządku.![]()
![]()
Tasiemca da się wytłuc.
![]()
A z Tobą Kociamo... to sobie inaczej porozmawiamy.Masz dbać o siebie, odpocząć i jeść!!!!!!!
Jak nie będziesz się stosować do zaleceń to Ci obiecuje, że jak przyjadę z TŻ na wiosnę zdejmę Ci gacie i wleje na dupsko, żeby cała wieś widziała!!!!![]()
![]()
Jeszcze jedno, zjesz przy mnie dwa talerze kwaśnicy i dokumentacje fotograficzną Twojego apetytu wstawię na forum!!
Madzia![]()
łomatko nie strasz![]()
Co ja czytam?łojeżu niegolony![]()
Na wiosnę huraaaa
Cieszę się przeogromnie
anna57 pisze:Koty zarazają się tasiemcami od myszy przeważnie![]()
Nawet po jednym zastrzyku powinno być lepiej
Ty lepiej o siebie zadbaj
katarzyna1207 pisze:Łomatko...Iwa ... jak się utucza kocia do stanu świnki wietnamskiej?![]()
![]()
Mam niejadka i przydał by mi się taki "sposób"...
Kociama pisze:katarzyna1207 pisze:Łomatko...Iwa ... jak się utucza kocia do stanu świnki wietnamskiej?![]()
![]()
Sam sie babuć utuczył
żre wszystko,co na drzewo nie ucieknie to jego![]()
za to rudy chudy tak że az przez niego widać![]()
i bądź tu mądry człowieku
katarzyna1207 pisze:Kociama pisze:katarzyna1207 pisze:Łomatko...Iwa ... jak się utucza kocia do stanu świnki wietnamskiej?![]()
![]()
Sam sie babuć utuczył
żre wszystko,co na drzewo nie ucieknie to jego![]()
za to rudy chudy tak że az przez niego widać![]()
i bądź tu mądry człowieku
To dawaj go do mnie .... "babucia" znaczy się, czasami to aż mnie serce boli, jak muszę wyrzucać takie dobre żarełko ... bo się hrabiostwo rozpuściło (samo) i nie zawsze raczy zjeść...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], indestructibleperson, makrzy, northh i 280 gości