-Buffy- pisze:Właśnie się dowiedziałam, że Sabinka pojechała do swojego nowego domku, do Holandii.
Powodzenia Koteczko.
viewtopic.php?f=13&t=90895&p=5413234
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Buffy- pisze:Właśnie się dowiedziałam, że Sabinka pojechała do swojego nowego domku, do Holandii.
Powodzenia Koteczko.
Never pisze:Ja chcialam dodac, ze kotka pod opieka szept szuka domku... jesli mozna poprosilabym o wrzucenie tej infomacji. a Krecik chyba to ma ds u meggi2?
Bazyliszkowa pisze:Przypomnę linki do ślepaczkowych bazarków:
viewtopic.php?f=20&t=105631
viewtopic.php?f=20&t=105582
viewtopic.php?f=20&t=105673
Zapraszam po ciekawą lekturę
karolcia_92 pisze:Pokrzywka trafiła do Konińskiego Schroniska 2 marca 2008r. - na dom czeka już prawie 2 lata!! Koteczka nie jest zbyt kontaktowa i towarzyska, za to jest bardzo nieszczęśliwa. Jest bardzo drobniutka, ma ciągły problem z oczami, wciąż je zamyka. Trafiła do nas z piwnicy wraz z innymi kotami stąd jej nie ufność do ludzi. Jej cechą charakterystyczną jest ciągłe przechylanie główki, nie wiem dlaczego tak robi..Jest taka biedna. Wydaje mi się, że to jeden z najbardziej potrzebujących kotów w naszym schronisku.
emial: karolinka_schron@op.pl
karolcia_92 pisze:Pokrzywka trafiła do Konińskiego Schroniska 2 marca 2008r. - na dom czeka już prawie 2 lata!! Koteczka nie jest zbyt kontaktowa i towarzyska, za to jest bardzo nieszczęśliwa. Jest bardzo drobniutka, ma ciągły problem z oczami, wciąż je zamyka. Trafiła do nas z piwnicy wraz z innymi kotami stąd jej nie ufność do ludzi. Jej cechą charakterystyczną jest ciągłe przechylanie główki, nie wiem dlaczego tak robi..Jest taka biedna. Wydaje mi się, że to jeden z najbardziej potrzebujących kotów w naszym schronisku.
emial: karolinka_schron@op.pl
AgaPap pisze:zasady klubu (stały tekst), opłacanie składek w jednym poscie z finansami
salps pisze:Jak można zostać klubowiczem i pomagać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], indestructibleperson, Paula05, puszatek, Wojtek i 149 gości