P.Janiu byłam w odwiedzinach u jednej z Janinek- tej maleńkiej czarno-białej dziewczynki. Zrobiła się z niej pięęęękna panienka, a charakterna, że cho cho! Niedługo widzimy się znowu, to zrobię parę fotek i wyślę Pani

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czarnulka21 pisze:lusesita pisze:Dziewczyny, Kreto mi świruje... wiem, że to u niego powinno być normalne, ale jeszcze nigdy w życiu AŻ TAK się nie przytulał, łasił i domagał pieszczot i śpiewał!myślicie, że to oznacza, że chłopak mi dorasta i pora go ciachnąć
![]()
pomóżcie, bo nie mam pojęcia...! plisssssssssssss...
Lusesita raczej takie objawy to u kotki świadczą o tym że dojrzewa, a u kocura to powinnaś poczuć po intensywnym zapachu moczu z kuwety ja swoje kocura kastrowałam jak miał 8 miesięcy. Dla Kocura lepiej później to zrobić.
lusesita pisze:Czrnulka21, sugerujesz, że Kreto jest dziewczynką?to dopiero byłaby surprise
Czarnulka21 pisze:lusesita pisze:Czrnulka21, sugerujesz, że Kreto jest dziewczynką?to dopiero byłaby surprise
Nie, nie chyba się nie zrozumiałyśmy, a może on porostu tęskni za Eleonorką ale jest wyjście z tej sytuacji trzeba znowu mu towarzystwo zapewnić
1969ak pisze: Nigdy bym nie przypuszczała, że to kiedykolwiek napiszę - teraz nie mogę wziąć żadnego futra do siebie. Mam 2 dalmatyńczyki i z tego powodu mojego zestresowanego Bazyla, któremu one dosłownie chodzą po głowie. Może ktoś ma trochę miejsca?
Wiem, wiem to Wielki Dzieńlusesita pisze:Uleńko, wzięłabym, serio, ale dopiero mogę po 22 stycznia...
Janiu, bardzo dziękuję Wysłałam pwjania pisze:Ula czekam.
Z Kinią.
Kobieto małej wiary, spójrz na kotkowoBasica pisze:1969ak pisze: Nigdy bym nie przypuszczała, że to kiedykolwiek napiszę - teraz nie mogę wziąć żadnego futra do siebie. Mam 2 dalmatyńczyki i z tego powodu mojego zestresowanego Bazyla, któremu one dosłownie chodzą po głowie. Może ktoś ma trochę miejsca?
to już chyba plaga....następna kociara, która zeszła na psy
W końcu to hodowlaBasica pisze:ależ Uleńko zawsze w Ciebie wierzyłam
ale jakoś mnożą sie u Ciebie te kiciusie....dostałaś dwupak, teraz masz ich czworo, za tydzień może być ośmiopak....zwolnij dziewczyno, bo gdzie je poupychamy ?
Ech. Pocieszam się, że lepiej tak niż jak Mel - na ulicę.dorotak97 pisze:Wątek grudniowego "sreberka"viewtopic.php?f=1&t=105667&start=0
Wyadoptowana ode mnie w październiku koteczka,też wróciła![]()
Czarnulka21 pamiętasz?Przywiozłaś do mnie dwie dziewczynki.
To jedna z nich.Mika
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
aga&2 pisze:Przedwczoraj byłam na sesji i Miki, która wróciła. Pięęęękna jest. Normalny bengal. Zresztą zobaczcie:;
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 76 gości