Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Le-wo-ru-cja - str 53

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 06, 2010 10:31 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

Aleszszsz przepiękne zdjęcia, :1luvu:
normalnie padłam z wrażenia... :lol:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro sty 06, 2010 13:37 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

kristinbb pisze:Aleszszsz przepiękne zdjęcia, :1luvu:
normalnie padłam z wrażenia... :lol:

A dziękujemy :1luvu:

Z fotkami Lulka czekam na ładniejszą pogodę. Matryca aparatu jest znacznie mniej czuła niż ludzkie oko (o kocim nie wspominając). A w tej wolierce jest ciemnawo raczej. Tak że biały Lulek na tle ciemności wychodzi raczej średnio...

Uprasza się dziś o 15.30 o mooocne kciuki dla Frodzika, który straci klejnoty pod nieomylnym nożem dr Ratajskiej.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro sty 06, 2010 14:22 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

Jesteśmy i u Ciebie Frodziu :) Trzymamy bardzo mocne kciuki i ściskamy łapki i pazurki :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro sty 06, 2010 14:25 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

Też trzymamy mocne :ok:

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Śro sty 06, 2010 14:46 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

Uuuu! Jechać trzeba zaraz :strach:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro sty 06, 2010 14:57 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

Frodzio, chłopie, od dzisiaj będziesz już tylko fiołkami pachniał. :lol:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt sty 08, 2010 12:48 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

Frodzik dochodzi do siebie. Trochę obrażony, bo muszę mu robić zastrzyki... Za to Banshee dała czadu :evil: Dziś ma jechać do nowego domku, a tymczasem zeskoczyła z regału, użyła żuchewki jako przedniego hamulca i teraz ją boooliii. Byliśmy u weta, obejrzał, obmacał i stwierdził że z ew. rentgenem się wstrzymujemy, bo to byłby trzeci w ciągu półtora miesiąca...
Maykaw - weźmiesz kotka ciut popsutego?
Ja się chyba zastrzelę :(
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt sty 08, 2010 13:01 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

czekamy na Was :D

Maykaw

Od: Śro wrz 09, 2009 19:45

Post » Pt sty 08, 2010 16:08 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

Witajcie...
A my chorujemy na niewiadomoco znowu.... :roll:

Ty się zastrzelisz a ja pochlastam chyba... :?

kristinbb

Post » Śro sty 13, 2010 17:04 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

kristinbb pisze:Witajcie...

dołączę do grona - będę walić głową w ścianę i wygryzę tynk, jak się okaże, że nasza tymczaska Misia ma grzybka :roll:

Zdjęcia obejrzałam - cuuuudo!, Frodziowi gratuluję (choć nie wiem czy on tak by to ujął :twisted: )
dla Mizialskiej grubej dooopki głaski! :love: :love: Dla Magusia - oczywiste - też!

Zosia, albo ja jestem zaplątana i przeinaczyłam, albo "coś" futrzastego Ci się "wykluło" z pewnej forumowej akcji ratunkowej? :twisted: (jeśli mogłam coś pomylić, przepraszam :oops: )
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Śro sty 13, 2010 17:24 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

joshua_ada pisze:
kristinbb pisze:Witajcie...

dołączę do grona - będę walić głową w ścianę i wygryzę tynk, jak się okaże, że nasza tymczaska Misia ma grzybka :roll:

Zdjęcia obejrzałam - cuuuudo!, Frodziowi gratuluję (choć nie wiem czy on tak by to ujął :twisted: )
dla Mizialskiej grubej dooopki głaski! :love: :love: Dla Magusia - oczywiste - też!

Zosia, albo ja jestem zaplątana i przeinaczyłam, albo "coś" futrzastego Ci się "wykluło" z pewnej forumowej akcji ratunkowej? :twisted: (jeśli mogłam coś pomylić, przepraszam :oops: )

A wykluło. Czarne. Malutkie. I'm Isis czyli Sissi. Jak się oswoi do reszty i wyleczymy kk, bedziemy szukać domku. Zdjęcia jutro.
B. dziekujemy ynce za sponsoring tobrexu do oczek i maykaw z TŻ-em za 100 PLN na leczenie!!!
Trzymam kciuki za brak grzybka u Misi :ok:
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro sty 13, 2010 17:58 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek/Frodokotek. Nowe foty s. 32

Jakiś czas temu, przeczytałam calutki wątek, a potem straciłam go z oczu :oops: a to, to już wogóle rozśmieszyło mnie do łez :D

Zofia&Sasza pisze:Obrazek
Życie bez Ciebie to istna tortura...

Obrazek
Ach czuję już smak Twój na moich wąsikach :1luvu:

Obrazek
Pazurki już grzęzną w łagodnym sosiku :1luvu:

Obrazek
Jeszcze tylko chwila i zatopię kiełki...

Obrazek
W Twoim cieniutkim cieđcie, LUBA PEPPERONI :1luvu:
Wyjasniam, ze model dostal w nagrode za sesje kawalek wolowinki wytartej o wierzch pizzy...

Zupełnie jakbym widziała swoją Iskierkę, miłośniczkę pizzy (szczególnie tej pikantnej :twisted: )

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro sty 13, 2010 18:06 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Niezłe!

Swoją drogą, jak naszą Krówkolandią opiekował się kiedyś mięsożerny szwagier (przez koty zwany Wujkiem Adamem :wink: ) to musiał się ekspresowo od Krów odganiać, jak wyczuły mięcho na jego świeżutko dostarczonej do domu pizzy :twisted:
I chciały mu też podjeść kuraka z rożna, ale to mnie akurat mniej dziwi. :lol:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw sty 14, 2010 11:31 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

Dobre... :lol: :lol:

kristinbb

Post » Czw sty 14, 2010 13:08 Re: Maguś, Lulu (FIV+) i Kotofrodek. Pod choinką - str. 45

A teraz, drodzy moi, nastąpi prezentacja niezwykłej I'm Isis, czyli Sissi:

Obrazek
Troszkę jestem nieostra, ale dobrze widać moje biedne, chore oczka :(
Tak wyglądałam w schronisku...

Obrazek
Najpierw mnie wieźli, potem kłuja dali, a teraz potworowi pod pysk podstawili.
A ja i tak się wcale nie boję!

Obrazek
To ja w czasie przepłukiwania oczek. Miło nie było, ale za to potem od razu lepiej mi się patrzyło.

Obrazek
W kontenerku najbezpieczniej. I cieplutko!
Obrazek

Zofia.Sasza

[poprzednia][następna]