Witamy Kloteczki i Futerka! U nas dalej syberiada, ale jakoś walczymy
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Cześć Gosiu! Tak, w domku może być, zwłaszcza że mam takie czterołapne kaloryferki A jak u Was, da się wytrzymać?
Czy znalazłaś może jakiś link do Cykloferonu? Mam dostać 3 ampułki od Lidki, ale to też ostatnie zapasy i dobrze by było zdobyc i oddać.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Na dworze zima pełną gębą. W domu cieplutko, krótkie rekawki i te sprawy Jest OK .
W kwestii CYKLO ... szukałam tu i tam i co ciekawe większość linków poslkich wskazuje na osoby szukające lub wypowiedzi o sugestii podawania CYKLO. Jedyne namiary do soby, która chciała się podzielić są na miau. To dobrze, że Lidka Cię poratowała . Ale kompletnie nie ma gdzie szukac pomocy ... . Wspominałaś o znajomych, którzy Ci moga sprowadzic ... aktualne ?
Chyba aktualne, tylko dzisiaj na Wschodzie zaczynają się Święta, więc trzeba będzie trochę poczekać na ewentualne efekty.
Hop Hop Syberyjczycy! Nie zamarzliście? U na dzisiaj można powiedziec cieplutko-jest 5-6stopni mrozu ,za to śnieg sypie cały dzień. Poświęciłam kredę,napisałam nad drzwiami: Koty Mają Być ! i poszłam do pracy-wciąż w niej siedzę .
pozdrawiamy cieplutko!
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
NITKA/KARINKA pisze:Hop Hop Syberyjczycy! Nie zamarzliście? Poświęciłam kredę,napisałam nad drzwiami: Koty Mają Być ! i poszłam do pracy-wciąż w niej siedzę .
pozdrawiamy cieplutko!
Witajcie Afrykańczycy! U nas już prawie odwilż Cóż to za pogoda paskudna, a fuj
Skrót rewelacja
Uściski gorące!
Cameo pisze:Jak te tony śniegu które widzę za oknem zaczną się topić - to chyba przesiedzę kilka tygodni w domu:)
Też bym chciała. Ale musiałabym chyba mieć znajomego doktora
Cześć śpiochy! Nie wiem jak u Was, ale u nas nasypało przez noc tyle śniegu, że szok A zważywszy na to, że idzie odwilż, może być ciekawie
Dzień Dobry! U nas dzisiaj względnie,śnieg od nocy już nie pada. Nawet jak przyjdą roztopy to mnie nie zaleje mieszkam na jednym z siedmiu wzgórz,gorzej może byc z miejscowościami położonymi niżej nad Sanem i Koprzywianką. Koty OK,głownie jedzą i śpią. Pozdrawiamy
[*] 7.03.1992-18.03.2004['] Należało wdać się w awanturę. Gdziekolwiek jesteś ...♥♥♥ KARINKA[*]15.06.2003-13.10.2008['] MACIUŚ[']5.05.2011 KUBUŚ[']26.07.2011 MRUŻKA[']27.03.2013
Witajcie KIERY! Cieszymy się, że u Was OK. Pozdrawiamy cieplutko!