Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
BOZENAZWISNIEWA pisze:Czekam na diagnoze weta, co wyszło?
Przeciez to niemozliwe, ze kotki nikt nie wexmie...potem sie dziwia,ze ludzie z zakoconym domem ruszaja z odsiecza
![]()
![]()
domki, gdzie jestescie?
dune pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Czekam na diagnoze weta, co wyszło?
Przeciez to niemozliwe, ze kotki nikt nie wexmie...potem sie dziwia,ze ludzie z zakoconym domem ruszaja z odsiecza
![]()
![]()
domki, gdzie jestescie?
widocznie 11-sty kot to mniejsza rewolucja niz 2gi....
no nie moge, nie moge....
BOZENAZWISNIEWA pisze:dune pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:Czekam na diagnoze weta, co wyszło?
![]()
![]()
domki, gdzie jestescie?
widocznie 11-sty kot to mniejsza rewolucja niz 2gi....
no nie moge, nie moge....
Widzisz, ja w Siedlcach nie mam neurologa...trzeba znalexc domek gdzies w okolicach..DUNE napisz prosze do Rakea...i podaj watek(bo ja jak wiekszosc wie, jestem niecywilizowana komputerowo)..Ona wyadoptowała tymczaski, moze kotke przejmie na czas diagnozy, ja tez do Rakea napisze juzszkoda kota...jesli to uraz neurologiczny wstrzasowy to kotka bardzo cierpi...jesli nie....to oby nie białaczka szpikowa..
Ag_konin pisze:
Ag_konin pisze:Z Pokrzywki jest straszna bidulka...Nie wiem od czego ma te otarcia na pyszczku.
Bazyliszkowa pisze:Czy wet oglądał oczka? Jeśli tak - co stwierdził?
Jaki jest ogólny stan zdrowia kotki? Czy miała robione testy?
BOZENAZWISNIEWA pisze:DUNE dzięki bardzo.
dune pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:DUNE dzięki bardzo.
Niestety Rakea jeszcze nie odebrala mojego pw
BOZENAZWISNIEWA pisze:dune pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:DUNE dzięki bardzo.
Niestety Rakea jeszcze nie odebrala mojego pw
Wiem, odbierze późnym wieczorkiem-napisałam do Niej SMSa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości