Frotka i Amelka Wreszcie w swoim wymarzonym domku :):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 04, 2010 20:02 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

ja bym sie predzej obawiala trudnosci zwiazanych z aklimatyzacja u kota starszego niz u mlodzika. Ale jak widac nie ma na to reguly. :ok: za WSPOLNY domek :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon sty 04, 2010 20:19 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Frotka juz wróciła ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon sty 04, 2010 20:22 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

No i wróciła Frotka , na początku biegała jak szalona ale jak już wróciłam od weta to się zaczęła miaziać i mruczeć , ech szkoda że nie dali jej szansy na aklimatyzacje ..... i tera jak ja pisze to Frotka siedzi mi na kolanach i mruczy :lol:
A co do innej adopcji to coś ten pan mówił że ta pani zadzwoni w sprawie czarnego , nie wiem kogo mieli na myśli ... a z takich dorosłych to Zuzu ale on jest juz wiekowy i chory na S.U.K a Czort to jest trudny i ma grzybice , Kubuś ponoć miziak zwiewa gdzie pieprz rośnie , Omega lub Oaza też mogą się chować i którego zaproponować :x :x :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sty 04, 2010 20:31 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Kociara82 pisze:ja bym sie predzej obawiala trudnosci zwiazanych z aklimatyzacja u kota starszego niz u mlodzika. Ale jak widac nie ma na to reguly. :ok: za WSPOLNY domek :)

w tym wypadku nie chodzi o aklimatyzację kota, ale człowieka...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon sty 04, 2010 21:23 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Dokładnie.... najważniejsze jest podejście ludzi.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon sty 04, 2010 21:35 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Petka-P1 pisze:Dokładnie.... najważniejsze jest podejście ludzi.

Popieram. Miałam w życiu 3 koty. Drugiego adoptowałam kiedy miał 10 lat. Przez pierwszy miesiąc w ogóle jej nie widziałam :roll: Pożniej pogryzła mnie tak że rany mi ropą podeszły 8O ale zdawałam sobie sprawę z tego ile kot ma lat i jakie ma za sobą przejścia. Po paru miesiącach może nie była 100% miziakiem, ale była bardzo wdzięczna i kochana, a przedewszystkim była to baaaardzo mądra koteczka. Amberciu :*
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Wto sty 05, 2010 1:09 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

mi chodzilo o to, ze z reguly starszemu kotu ciezej sie zaaklimatyzowac w nowym miejscu niz mlodemu. Natomiast osoby decydujace sie na mlodego kota musza sie liczyc z tym, ze bedzie psocil, szalal, spac po nocach nie da, bo go energia rozpiera. Roznie to bywa. Jednak w ciagu 12 godzin to nawet czlowiek moze nie zdazyc sie zaaklimatyzowac (no, chyba, ze zdarzy sie jakis wyjatek). Dlatego uwazam, ze ni zalezalo widocznie tej pani na kici tak naprawde. Inaczej dalaby sobie i jej szanse.
Obie kicie zasluguja na to, co najlepsze, i jestem pewna, ze w koncu nadejdzie ten szczesliwy dzien i znajda swoje miejsce na ziemi :) Gdzies jest ten domek im przeznaczony, tylko widocznie jeszcze o tym nie wie :)

Kociara82

Post » Wto sty 05, 2010 13:25 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Panienki, do gory, hop :D
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sty 05, 2010 13:29 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Domkuuuuu, gdzie jestes? Takie urocze koteczki czekaja na ciebie :)

Kociara82

Post » Wto sty 05, 2010 21:57 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Kto Was pokocha ??????
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sty 06, 2010 0:20 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Zabojcza Amelka. I zaznaczam, ze to nie ustawiane, nie zmuszane, nie jakos zachecana byla. Poprostu modelka kazdym calem :mrgreen: I z jaka gracja sie rozgladala :mrgreen:
(Tylko Amelka, bo Frocia przyszla prawie jak wychodzilam)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro sty 06, 2010 0:29 przez Caragh, łącznie edytowano 1 raz
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro sty 06, 2010 0:28 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Caragh masz talent :1luvu: Ona tak bosko wygląda na tych fotkach :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sty 06, 2010 0:30 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Justa&Zwierzaki pisze:Caragh masz talent :1luvu: Ona tak bosko wygląda na tych fotkach :1luvu:

Przy takim talencie modelki, jako pstrykacz nie trzeba miec zadnego :mrgreen:
"We don't apologize
But we can harmonize
Don't try to criticize

Caragh

Post » Śro sty 06, 2010 0:31 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Caragh pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Caragh masz talent :1luvu: Ona tak bosko wygląda na tych fotkach :1luvu:

Przy takim talencie modelki, jako pstrykacz nie trzeba miec zadnego :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sty 06, 2010 2:12 Re: Dwupak mlodych krowek - Frotka i Amelka wciaz SZUKAJA

Ona ma takie troche serducho (z czarnej siersci) na klatce piersiowej :1luvu:
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

[poprzednia][następna]