Ja nawet nie wiedziałam, że tak wysokie mogą być
Ja nawet nie wiedziałam, że tak wysokie mogą być Alida80 pisze:kroplówki podskórne były przy wynikach kreatyniny 2,8 i 2,6. teraz po 3 tygodniach na tabletkach podskoczyło nagle do 4. a czy polecacie jakiegoś weta w promieniu Żoliborz-Bielany-Bemowo? bo na forum jedna opinia wyklucza druga
JaEwka pisze:casica te wynikisuper, że z kotkiem lepiej
dla mnie ponad 100 wydawało się już bardzo dużo

aż zacytuję, bo sama madrość przez Ciebie przemawiacasica pisze:Tak więc nie wyniki, nie normy, ale KOT, ten konkretny egzemplarz kota jest ważny i indywidualnie ustawione leczenie![]()
casica pisze:JaEwka pisze:casica te wynikisuper, że z kotkiem lepiej
dla mnie ponad 100 wydawało się już bardzo dużo
Ja też nie, szczerze mówiąc. I był to dla mnie szok. A robię moim kotom regularnie profilaktyczne badania i nic, nic, nic nie wskazywało, że moja staruszka tak się gwałtownie posypie.
Ja bardzo zmieniłam swoje podejście do pnn, m.in. dzięki temu wątkowi.
Wkraczamy właśnie z Draculem w czwarty rok pnn, niestety zadanie stało się trudniejsze odkąd doszła cukrzyca. Ale walczymy cały czas.
A Dracul nerkowiec rozpoczął osiemnasty rok życia.
Tak więc nie wyniki, nie normy, ale KOT, ten konkretny egzemplarz kota jest ważny i indywidualnie ustawione leczenie
Ja mam nadzieje, że nasza Wilczka też będzie żyła jeszcze dobrych kilka lat (jak na razie 7 miesięcy ma pnn czyli tyle ile u nas jest, a lat ma ok 10) Mimo swoich malutkich gabarytów to silna kotka (przeżyła ponad 2 lata w schronisku) także jesteśmy dobrej myśli 
hurr pisze:Witam wszystkich serdecznie, chociaż nie powiem, że cieszę, że tu się spotykamy.
Dzisiaj byłam na badaniach z moim Kotem i okazało się że jest chory. Podobno zostało mu "kilka lat życia". I przez cały czas zastanawiam się... Ile to jest? Zośka jest młodym kocurkiem, za dwa miesiące skończy cztery lata. Nie wiem, jak mam oceniać wyniki. Mocznik jest w normie (chociaż w górnych granicach) a kreatynina 2,1 przy normie 0,8 - 1,8
Dodam, że przed badaniami jadł prawie samo mięso z dodatkami jedynie suchej karmy.
Od dzisiaj dostaje tylko specjalne jedzenie dla kotów z chorymi nerkami.
Jak bardzo chory jest mój kotek?![]()
Czy jest szansa, że choroba się zatrzyma?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości